Συνεχίζει ακάθεκτο το keep-supporting


To σχέδιο keep supporting- ένας από τους 100 ξεκίνησε από την αρχή της φετινής σεζόν και σαν στόχο έχει να βρεθούν μέλη και υποστηρικτές της ΘΥΡΑΣ 9 που μπορούν να δίνουν το μικρό ποσό των 5 ευρώ μηνιαίως για τις τρέχουσες ανάγκες του συνδέσμου κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Σαν αντίτιμο για αυτή του την υποστήριξη ο κάθε ένας παίρνει μια συλλεκτική κονκάρδα. Δεν είναι η αξία του δώρου αλλά η πράξη που μετρά και να ξέρετε πως πραγματικά χωρίς αυτές τις μικρές μικρές εισφορές η Θύρα 9 δεν θα μπορούσε να μας παρουσιάσει πολλές από τις μαγευτικές εισόδους και τα κορεό που απολαύσαμε φέτος.

Συνεχίζουμε λοιπόν δυναμικά κάθε μήνα αγοράζουμε την κονκάρδα μας από το Gate 9 Shop δίπλα από τον κεντρικό σύνδεσμο στη Λευκωσία ή από το Gate 9 Shop που λειτουργεί στους εντός έδρας αγώνες μας στο βόρειο πέταλο

Η ΘΥΡΑ 9 ευχαριστεί τον κόσμο της για την ανταπόκριση και παρουσιάζει την κονκάρδα για το μήνα Μάρτιο. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τις κονκάρδες των προηγούμενων μηνών υπάρχουν στο Gate 9 Shop.