Το φερέφωνο ξεχάστηκε


Η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠ που προσπαθεί να είναι αντικειμενική μιας και όλοι ξέρουμε πως είναι φερέφωνο των λαστιχάριων σήμερα ξεχάστηκε…

Έβαλε 4 κύρια άρθρα στην ιστοσελίδα της, ένα για το πρωτάθλημα u13, ένα για το πρωτάθλημα και κύπελλο, ένα για το Φούτσαλ και ένα για το πρωτάθλημα Grassroots. Στο πρώτο άρθρο έβαλε μια φωτογραφία μεταξύ του αποέΡλ και του … αποέΡλ !!! Και άντε εκεί είπαμε εντάξει, το ένα είναι πρώτο, παίζανε και σήμερα, ας πούμε το δικαιολογούμε.

Το δεύτερο άρθρο αφιερωμένο στο Πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπου η ομάδα τους είναι δεύτερη στο πρώτο και αποκλεισμένη στο δεύτερο, αλλά δεν τους ενοχλεί καθόλου, να βάλουνε μία φωτογραφία με τα… γαλαζοκίτρινα.

Το 3ο άρθρο αφορά το φούτσαλ και φυσικά η φωτογραφία της ομάδας τους δεν θα μπορούσε να μην δεσπόζει, μιας και το αποέΡλ που εμφανίστηκε από το πουθενά παίρνοντας μία άλλη ομάδα που ήταν πρώτη κατηγορία, δεν έχασε από την Δίκαια πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ με 9-1, έτσι όσο αφορά το Φούτσαλ ειδικά, μόνο η ομάδα τους θα μπορούσε να θεωρηθεί Βασίλισσα του χώρου.

Έτσι έρχεται και το κερασάκι με το 4ο άρθρο για το Grassroots όπου δεν θα μπορούσανε να λείπουνε τα αγαπημένα τους χρώματα.

Η Φωτογραφία σε καλή ανάλυση εδώ

Τσογλάνια της ΚΟΠ, σεβαστείτε λίγο τον… κόπο σας να φανείτε αντικιμενεικοί. Ξέρουμε πολύ καλά ποιους εξυπηρετείτε και τι ομάδα είστε, ξέρουμε πολύ καλά ποιανών τα συμφέροντα προστατεύετε (πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό των κεκλεισμένων, λες και εμάς οι πρώτες 2 αγωνιστικές δεν ήτανε κεκλεισμένων) αλλά κρατάτε λίγο τα προσχήματα, όσο πατάει η γάτα.