Βρέθηκε ο μικρός! ( ροή πληροφοριών)


Από τη πρώτη στιγμή που διαβάσαμε την τραγική είδηση ενημερώσαμε τους αναγνώστες μας. Μας είναι αδύνατο σχεδόν να το πιστέψουμε πως συνέβη κάτι τέτοιο. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσουμε όλοι στην ανεύρεση του μικρού Σταύρου Στυλλή από τον Ύψωνα Λεμεσού που εξαφανίστηκε από το σπίτι της γιαγιάς του. Δεν είναι δυνατό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο νησί μας. Πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι και μάλιστα σύντομα γιατί ο χρόνος κυλάει.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοινοποιήσουμε όλοι τη φωτογραφία του μικρού παιδιού μήπως και κάποιος καταφέρει να το αναγνωρίσει. Είμαστε σχεδόν 7000 χιλιάδες άτομα στο γκρουπ μας στο facebook από μια κοινοποίηση να κάνει ο καθένας μας θα δούνε  την φωτογραφία του παιδιού τουλάχιστον το ένα τρίτο της Κύπρου με τους προσωπικούς φίλους που έχουμε όλοι μας. Να είμαστε όλοι προσεκτικοί με τα μάτια μας δεκατέσσερα και ας ελπίσουμε ο μικρός Σταύρος να ξανασμίξει πάλι με την οικογένεια του. Την ώρα της εξαφάνισης το μωρό, που είναι 80 εκατοστά, έχει κοντά καστανά μαλλιά και  φορούσε κόκκινες φόρμες και μαύρα αθλητικά  παπούτσια  και μπλε αμάνικο μπουφάν με γούνα στο γιακά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τα τηλέφωνα άμεσης ανταπόκρισης 112 ή 199.

Βρέθηκε ο μικρός Σταύρος ευτυχώς πριν από λίγα λεπτά στο κοιμητήριο του χωριού 2 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι δίπλα από μια παράγκα. Το μωράκι αν και βρεγμένο είναι καλά στην υγεία του και του γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις.

Φαίνετε όλη αυτή η κινητοποιήση έκανε τους δράστες να σκεφτούν δύο φορές.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Που απέδειξαν πως η κυπριακή κοινωνία έχει ακόμα δεσμούς αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Όλη αυτή η μαζική κινητοποιήση από τα μέσα επικοινωνίας, από τα ίντερνετ και τις ιστοσελίδες καθώς και από στόμα σε στόμα έκανε τους δράστες να μετανοιώσουν φαίνεται το φρικτό έγκλημα τους. Αναμένουμε με αγωνία την εξιχνίαση της όλης υπόθεσης. ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε τέτοιους εγκληματίες απαιτούμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!