Hoolifan : Ποτ – πουρι πουρι πουρι !


Έλα πουρι πουρι πουρι έλα κο κο κο κο. Έλα που πάεις? Όχι φίλε μου έφτασες τζαι επάτησες το λινκ του άρθρου να μείνεις να το δκιαβάσεις. Μην είσαι κότα!

Αφού θωρείς Hoolifan ρε κοτούλα και μπαίνεις σε πειρασμό, να το πατήσω να μεν το πατήσω, τρέχουν τα σάλια σου σαντές τζε εσύραν σου φρεσκοκομμένη σαλάτα.

Νομίζεις θα το αντέξεις? Πάτα το. Κάτσε ως το τέλος , αλλά εν τζαι θέλω να σε πιάσουν τα νεύρα και να αρκέψεις να τσιμπουράς το πληκτρολόγιο!

Άκουσα για αγαπημένες στάσεις στο σεξ αλλά εσείς με τούτο το «στα τέσσερα» εφάτε κόλλημα μεγάλο εν νομίζετε.

Ρε έτσι όπως πάτε εν να βάλουν μπλαφόν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άμαν παίζει μαζί σας. Ανώτατος αριθμός γκολ 3. Ε μα εχαλάσατε την πιάτσα.

Μάνα μου μάνα μου τζαι θα μείνουμε χωρίς αυκά αύριο. Ποια κότα ρε θα κάτσει να γεννήσει μετά που έτσι κακόν? Τι θα φαν οι τουρίστες στα ξενοδοχεία αύριο το πρωί, μόνο bacon? Δεν γίνεται.

Πελλάρες ρε κότες, εν δικαιολογίες τούτα. Εφάτε έτσι παλούτζι ρε εν να σφιχτείτε για το ένα αυγουλάκι? Ολάν ένα φλουπ εν να πετάσετε πόξω τωρά! Ευκολία.

Εγώ μια ζωή ήξερα τα ιδιαίτερα μαθήματα επιένναν Δευτέρα-Πέμπτη ή Τρίτη-Παρασκευή. Εσάς ρε μαθητές εβάλαν σας τζαι Τετάρτη απόγευμα! Δεν βάζετε μυαλό.

Πάντως σας παραδέχομαι. Στα λόγια και στα γραπτά είστε πάντα άριστοι. Στις πράξεις μια ζωή ανεξεταστέοι ρε όρνιθες.

Είδατε το Ρικ1 έκατσε σας την πάλε. Έκαμνε μοντάζ τον ήχο live στο γήπεδο! Μεχμεχμεχμεχεχε Εν τζαιν εμείς που ακουγόμασταν εν εσείς ναι ναι ναι. Εδυνάμωνε την ένταση της κερκίδας μας.

Στο τέταρτο γκολ ο σχολιαστής είπε Διαστάσεις θριάμβου για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ναι, επειδή το 3-0 εν απλά ένα κακό αποτέλεσμα για τη ανο!!

Για μας τελείωσε το κύπελλο είπε ο Λέβι. Μεν μάσχιεσε πελλάρες.  

Ξανασκέφτου το, μπορείτε. Τουλάχιστον προσπαθήστε για εμάς που θα έρθουμε Παπαδόπουλος μεμχεμχεμχεμχεμ

Εκείνος που είδε επιθετικό φάουλ στη φάση του Εφραίμ δικαιούται επίδομα που πιάνουν οι τυφλοί και μεν μου πείτε έχουμε κρίση. Να το πιάσει ασυζητητί ο άνθρωπος έσχει πρόβλημα σοβαρό.

Εν η ιδέα μου ρε μαθητούθκια  όξα τούτη η ελληνική ψυχή που εμίλησε τον καιρό της Τραπεζούντας έφκαλεν σπάσμαν!

Γιορτάζει και ο Αγιος Βαλεντίνος σήμερα. Χτες ήταν του Βαλε-Γιώργο, Βάλε-Ασίς, Βάλε-Φρέντι και Βάλε –Σκέμπρι.

Είπα σας το και δεν με ακούατε. Ο νους σας ήταν πάνω που το λειρί σας ρε πετινάρκα. Αφήστε τα εξοχικά και τους πελάτες για εκείνους που έχουν και από τα δύο.

Επάθετε όπως τον τζογαδόρο. Έφαε περιουσίες και περιουσίες στο καζίνο, και επειδή έκατσε μια φορά η μπίλια και έπιασε κανένα χιλιάρικο άψεν μου τζαι πούρο. Γύρισε μέρα όμως έβαλε τζαι την γυναίκα του πάνω τζαι έχασε την!

Εν την επολλοπείραξεν όμως ρε παλαβούθκια. Έλα σχιόνα μου έλα στο Hoolifan σου.

Πήγαινε ο λαός στο γήπεδο με χίλια δυο ερωτήματα. Ποιον θα βάλει μπροστά? Ποιόν θα βάλει πίσω? Ποιός θα μπει τερματοφύλακας? Πελλάρες. Ένα ήταν το ερώτημα σιορ. Στήθος ή Μπούτι, τέλος.

Εν έχω παράπονο που τους παίχτες μας. Μπήκαν με τσαμπουκά θέληση και πάθος. Σπαρκωμένοι για γ@μήσι. Όπως τους στρατιώτες που κάμνουν ένα μήνα να φκουν τζαι πάσιν καπαρεεεε! Ήρεμα ρε παιδιά οι ποτάνες εν ποτζί εγώ είμαι ο μπαρμαν ο Κωστάκης!

Ήταν τζε καμιά δεκαριά πασχ κοτοπουλλάες τζιαμέ στην άκρα, εφκάλαν τζαι τις ζώνες τους και εκρατούσαν τες. Ήταν για να κατεβάσουν τα παντελόνια πιο εύκολα φαίνεται. Belts up – Pants Down.

Πρώτη φορά είδα έτσι πρώτη γραμμή πάντως. Μιλούμε είχε μάχες σώμα με σώμα, για το ποιος εν να φύει πρώτος!!!! Ρε ούτε που μπαίνει ο αλουπός μες το κοτέτσι εν βουράτε έτσι.Σκέφτου τη δεύτερη γραμμή τους. Εν να τους κάμνεις ππαά τζαι να βρέθουνται Ριζοελιά.Και γω που νόμιζα ότι το πιο γλήορο πτηνό εν ο στρουθοκάμηλος μεχ μεχ μεχ

Εν επαλέψετε ούτε για μισό λεπτό ρε άτιμοι, εν αντισταθήκατε ούτε για μια στιγμή. Ο Μιντίκκης θα ντρέπεται για εσάς.

Βy the way να σταματήσετε να φωνάζετε «Με πήρανε μια μέρα σηκωτό». Για να σε πάρουν σηκωτό πρέπει να μείνει τζαι κανένας όχι να βουρούν όλοι να φύγουν.

Επαρεξηγήσετε τα μωρά. Εν τζαι εφοηθήκαν την αστυνομία. Απλά κάποιος μαλάκας εφώναξε FREE CORN EVERYBODY και εχαθήκαν οι κότες. Αρέσκει τους πολλά

Ατε εν να σας αποκαλύψω το μυστικό να τελειώνουμε. Εν τζαι εφεύκαν τα μωρά. Επαίρναν φόρα!!!

Ετσι ρε ΟΜΟΝΟΙΑ μου έτσι. Πληρωμένες απαντήσεις. Μην τους αφήνεις να σε μειώνουν ούτε για μια στιγμή χτύπα τους αλύπητα ξανά και ξανά. Ώσπου να βλαστημήσουν την ώρα που σε πρόσβαλαν!

Ελπίζω να σας έγινε μάθημα ρε μαθητές. Και ελπίζω κάποτε να καταφέρετε να αποβάλετε τούτο το κόμπλεξ που σας διακατέχει. Μην προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας για κάτι που δεν είστε. Το κοτόπουλο πάντα θα είναι κοτόπουλο όπως και να το μαγειρέψεις, όσα μπαχαρικά και να του βάλεις. Όσες ανακοινώσεις και να βγάλει όσα συνθήματα και να φωνάξει όσες νίκες και να κάνει. Πάντα θα ακούει θόρυβο και θα του φεύκουν τσιλλαρκές που το φόβο του.

 

Υ.Γ Είπα να πιάσω τζαι ένα chickenburger όπως έφευκα αλλά δεν μου άρεσε. Εν το έψησε καλά ήταν ωμό.

 

Υ.Γ 2 Με έτσι μαχητές πάλε καλά που γλύτωσε και κανένα κομμάτι του νησιού όχι η πόλη. Αμμόχωστος, πάρε μισθοφόρους γιατί τούτα τα ψευτοπαλληκαρούθκια σου το μόνο που απελευθερώνουν είναι πόρτους!

Υ.Γ 3 Έβαλε σας την και ο Σχρέκ “έβαλε” σας την τζαι ο γάρος! Σαν τα παραμύθια ρε κοτούλες σαν τα παραμύθια!

ΥΓ.4 Όσοι παίκτες θέλουν να πάν στην ανόμαλη να παίζουν να περάσουν για δωρεάν κωλονοσκόπιση να δούμε αν μπορεί να αντέξει ο ποπός τους τις απαιτήσεις της νέας τους ομάδας

ο Hoolifan | [email protected]