Τι γίνετε με Σπούγκιν;


Με την ανακοίνωση της 18μελής αποστολής για τον αυριανό πρώτο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση, ξέσπασε κύμα αντιδράσεων στους οπαδούς της ομάδας μας. Ο λόγος βέβαια οι φήμες που ξεκίνησαν να διαδίδονται για τους λόγους που ο Γιουβάλ βρίσκεται εκτός αποστολής του αγώνα.

Το πρόσφατο παρελθόν (περίπτωση Αβραάμ) επιτρέπει στον κόσμο να ανησυχεί διπλά και τριπλά πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στις ενοχλήσεις που ένιωσε ο δεξιός μπακ της άμυνας μας. Εμείς νιώθουμε υποχρεωμένοι να ψάξουμε το θέμα πάνω απ’ όλα για τους εαυτούς μας γιατί δεν ανεχόμαστε να αιωρείται οτιδήποτε πάνω  από την ομάδα μας.

Εμάς η έγνοια μας είναι μία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί αύριο πανέτοιμη για τη νίκη και τις βάσεις πρόκρισης κόντρα στους νεοναζί Αμμοχωστιανούς. Αν οι ενοχλήσεις του Γιουβάλ δεν είναι τυχαίες, τότε ο κόουτς πολύ καλά έκανε και δεν τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή του αγώνα και ο ίδιος ο Γιουβάλ να μάθει πως το Ηλίας Πούλλος δεν είναι και τόσο μακριά από ΚΑΝΕΝΑ μας.

Να είστε σίγουροι πως αργά η γρήγορα θα μάθουμε την αλήθεια, όποια και να είναι αυτή και τότε όσοι πρέπει θα μας βρουν μπροστά τους.