Παίξτε μας στα ίσια.


Ούτε να περάσει που το περιορισμένο μυαλουδάκι σας. Ούτε μας ενδιαφέρει αν χάσατε το αήττητο ούτε μας νοιάζει αν θα μειώσει το παράρτημα (μακάρι βέβαια να μη μειώσει) στους 3 βαθμούς. Εμάς πρώτα και κύρια μας νοιάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ για αυτό ούτε να το σκεφτείτε πως θα περάσει η κλάψα και η δήθεν «μας έσφαξαν» πολιτική που αρχίσατε να κακαρίζετε μέσα στα ράδια πρωτού καλά καλά τελειώσει ο αγώνας με τη Σαλαμίνα.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί και το βαρεθήκαμε. Όποτε θέλετε κούντημα αρχίζετε τις κλάψες και τα τραπεζώματα ( για σου κ.Κάκο πότε θα πάμε για μεζέ?).

Καλούμε τη διοίκηση του σωματείου μας να επαγρυπνεί. Άρχισαν ήδη το παρασκήνιο. Να μην διανοηθεί κανένας να κλέψει την πρόκριση μέσα από τα χέρια του πράσινου λαού. Κανένας παράγοντας και κανένας υποψήφιος πολιτικός να μην επηρεάσει το αποτέλεσμα του αγώνα γιατί έχουν γνώση οι φύλακες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αφήστε το παιγνίδι να παιχτεί στα ίσια.

Η ατμόσφαιρα τον τελευταίο καιρό είναι ήδη τεταμένη και το κλίμα μυρίζει γκάζι έτσι τώρα που είναι και της μόδας. Κύριοι αρμόδιοι του κυπριακού ποδοσφαίρου. Μην τα ανατινάξετε όλα μόνο και μόνο επειδή θέλετε να καπνίσετε τον πούρο της νίκης. Σκεφτείτε τον κόσμο, σκεφτείτε το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου που τόσες και τόσες μαχαιριές έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα. Προειδοποιούμε δεν θα γίνουν ανεχτές όποιες σφαγιαστικές διαιτησίες έχετε υπόψη σας μόνο και μόνο για να σταματήσει το κλαψούρισμα ο Κάκος και η παρέα του.

Το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο δεν μπορεί να το στερήσει κανείς από το πράσινο λαό παρά μόνο ο ίδιος του ο κακός ο εαυτός. Οποιοσδήποτε άλλος μπει ανάμεσα στο δρόμο μας θα έρθει αντιμέτωπος με ολόκληρο το πράσινο οικοδόμημα. Μην μας υποτιμάτε. Δεν θα έπρεπε. Έχουμε δώσει πάμπολλα παραδείγματα για να θυμάστε και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε άλλα τόσα στην άτιμη σας φάρα.

Παίξτε μας στα ίσια αλλιώς αντιμετωπίστε το αριθμητικό μας πλεονέκτημα. Στους δρόμους στις δουλειές στη Κύπρο ολόκληρη. Είμαστε παντού να το θυμάστε