Hoolifan: Round 2 chickens!


Έλα ρε καψούρια μου σας χαιρετώ τι μου γίνεστε?

Εγώ δεν είμαι πολλά καλά τωρά τελευταία. Έτσι νιώθω μια πίεση, ένα βάρος, άγχος πολύ, σκοτούρες, . Σοβαρά είμαι 25 χρονών τζαι νοιώθω σαντες τζαι είμαι 26.Μεχμεχμεχ

Εν μας πιάνει τίποτε ρε είμαστε μουσχιαμμάες εν κολλά τίποτε πάνω μας. Γιούρια να τους φάμε όλους μάγκες μου!

Ξανά με τη κότα. Are you fuckin κάμνεις μου joke ρε????

Ξερετε τι επάθετε ρε μαθητούθκια ,όπως έπαθα τζαι εγώ τζιαμέ στη γειτονιά που ήμουν ρόκολος.
Είσχε ένα θηρίο πάντα έκαμνε με μαύρο που το ξύλο πάντα πάντα ,όποτε ήθελε να ξεσπάσει κάπου έπιανε με τζαι έκαμνε με σημηθκιάν. Μια μέρα είδα τον έτσι λίον down λαλώ εν το chance μου. Πάω διώ του μια συνισχιά , γυρίζει θωρεί με διώ του τζαι μια πατσαρκά τζοίνο ήταν. Σηκώνεται γυρίζει που την άλλη τζαι ξεκινά να φεύκει. Αυτό ήταν άνοιξεν η γλωσσούα μου, είδεν με και όλη η γειτονιά. Έγινα σπουδαίος άρχισα εφώναζα του άτε φύε πελάτη, άτε φύε η γειτονιά μου ανήκει εψήλωσα 2 πόντους στο ύψος τζαι 2 πόντους σε τσουτσού!

Τελικά όμως εν έφευκε μαθητούθκια μου. Σταματά τζιαμέ στη ροδκιά τραβά ένα κλώνο τζαι κόφκει τον τζαι αρπάσει μια βίτσα, γυρίζει την μια δκιο φορές στον άερα λυγίζει την τζαι λίον τζαι μετά γυρίζει τζαι θωρεί με χαμογελά μου τζαι λαλεί μου, ΕΡΚΟΥΜΕ!!!!!

Έτσι επάθετε πουλούθκια μου έτσι ακριβώς. Ώσπου να πείτε κο κο κο έπιασε σας το χέσιμο! Πήγατε να περπατήσετε λίγο στο κόκκινο χαλί της δόξας και εγεμώσετε το τσιλλαρκές!

Ώσπου να πείτε για πελάτες τζαι για εξοχικά είδατε μας πάς την ροδκιά να κόφκουμε τον κλώνο. Σάστε τα κωλομερούθκια σας τωρά.

Βράστε νερό κοπέλια μου κονίστε τα μασχαίρκα. Πρώτα κόφκεις το λαιμούι αφήνεις την να στρατζίσει που το γαίμα, μετά ξηφτέρισμα και μετά σούπα.

Ο κύκλος της ζωής σου μαθητή. Από αυγό -κοτόπουλο και μετά από κοτόπουλο – αυγολέμονη! Δεν γίνεται αλλοιώς. Για κάποια χύτρα έχεις γεννηθεί.

Άτε τυχερούληδες αλλάξαν σας και την ώρα του αγώνα να καταφέρετε να πάτε στην προεκλογική του Νίκου στο Ελευθερία.

Ήξερα πως ήταν να πάσιν καμπόσα αρνιά και καμπόσα λαγουδάκια αλλά τωρά βλέπω και μαζική υποστήριξη και από πτηνά. Έτσι όπως πάει ο Νίκος εν να φκει Πρόεδρος που την πρώτη Κυριακή… του κυνηγιού!!!!

Καμε ρε Νικο τζαι εσύ την προεκλογική σου στο Λευκόθεο μπας τζαι δουν το που μέσα μια φορά πως είναι, τούτοι οι μαθητές! Μεχμεχμεχμεχμεχ

Ρε μαθητές πάντως ακουσα εσταμάτησε να προσφέρει famous grouse στις συγκεντρώσεις του γιατί υπήρχεν μια κόντρα με  εσάς και την πέρδικα. Εμαλλώνετε για τα φτερά σας.

Κέρδισε και την έφεση ο απόλλωνας, πυρ και μανία οι αελίστες. Ξέρετε τι σημαίνει τούτο. Προσοχή στα Χ6 ες το δρόμο. Μπορεί να εν ο Πέτρος καθοδόν στον αστυνομικό σταθμό πάλε.

Που λέτε. Άκουσα για πολλά βίτσια. Άλλος πληρώνει καμιά 50 χιλιάδες για σιαμπάνιες άμα διασκέδάζει. Άλλος πληρώνει καμιάν 100 χιλιάδες για να ντύνεται μόνο με πανάκριβα ρούχα. ΑΛΛΑ ρε ΜΙΛΤΗ να πληρώνεις μια χειραψία με τον Μπάγεβιτς 160 χιλιάδες παράπαει το πράγμα μεχμεμχεμχεμ

Σκέφτου να ήθελες τζαι αναμνηστική φωτογραφία,αυτόγραφο ή κανένα άπλυτο του σώβρακο. Ήταν να μας κάτσεις 2 εκατομμύρια ρε Μιλτή!!!

Καλά να πάθουμε. Δεν μας έκαμναν τα νομικά έγγραφα. Εκάμαμεν τόκκα, εκάμαμεν συμφωνία κυριών. Εκάμαμεν τα σχιόνι. Έκαμες τα σόρρυ.

Για αυτό φωνάζει ο Hoolis σας. Τούτα τα 13 ρε Μιλτή που εχάρισες να τα δούμε τζαι σε κανένα piece of paper υπογραμμένα you piece of shit!

Γελοία πράγματα στη καλαθόσφαιρα. Δεν άρχιζαν το παιγνίδι οι διαιτητές αν δεν ανακαλύψει η αστυνομία ποιοι ήταν οι ομονοιάτες πάνω στη κερκίδα και να τους βγάλει έξω. Απέραντη η ηλιθιότητα των ανθρώπων!
Έχω σας σίγουρο τρόπο την επόμενη φορά ρε καθάρματα. Φέρτε της μανάες σας να πιάσουν νάκκον πουκάτω να δείτε ήνταλως ήταν να μας καταλάβουν που την πρώτη!

Τωρά που εθυμήθηκα έν εσχει έτσι Φοίβο πούποτε. Κάμνουν του ππά και παραιτείτε. Μετά το μετανιώνει και συνεχίζει στη προεδρία. Σύρνουν του μια τσάκρα τζαι ήσχια εδακτυλογράφησε την παραίτηση του πάλε.

Ε Φοίβο σάστου τζαι έρκετε το Πάσκα και δεν θα ξέρεις αν οι τσάκρες εν για σένα ή για τον Jesus! Έσχε έτοιμες καμιά 20αρκα παραιτήσεις just in case στο δευτε λάβετε φως μοίραστες τζιαμε στην εκκλησιά!

Στην Ελλάδα έκαναν τους 4 συλληφθέντες αναρχικούς, μωβ που το ξύλο και ό άλλος ο αρχηγός έχει τα μούτρα να βγαίνει να δηλώνει «εάν έγινε βασανισμός θα είμαι αμείλικτος». Βασανισμός? Τι λές ρε? Χρώματα να ζωγραφίζουν τους δώσατε και λερώθηκαν. Ναι ναι. Πρέπει να έπαιξαν μπουνιές μεταξύ τους ποιος θα πάρει το κόκκινο μαρκαδόρο και για αυτό οι γρατζουνιές.

Μαλάκα ε μαλάκα που θα είσαι και αμείλικτος. Αμίλητος να είσαι γιατί δεν παλεύονται οι κοτσάνες σου.

Άτε μάγκες μου σας αφήνω θα τα πούμε από κοντά στα πέταλα. Όποιος νοιώθει ότι θέλει να με κεράσει μια μπύρα θα το ανεχτώ.

ΟΜΟΝΟΙΑ ώσπου να γεννηθεί πολιτικός που δεν θα χρησιμοποιεί τις φράσεις « όποιος μένει σε γυάλινα σπίτια ας μην ρίχνει πέτρες», « να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο», «να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση», «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Υ.Γ1 Φήμες λένε πως κάποτε έγιναν προεδρικές εκλογές και οι βασικοί υποψήφιοι δεν έβαλαν κάποιο πολύχρωμο σήμα στα banner τους για να δείχνουν ότι συμβαδίζουν με όλους τους πολιτικούς χώρους….

Υ.Γ 2 Εκείνος που έγραψε το οι ωραίοι έχουν χρέη και πληρώνουν με φιλιά προφανώς δεν ήξερε τον τραπεζίτη μου. Γιαξ, ιουυυυ, ευρώ ρε κουμπάρε πέμου πόσα θέλεις σε ευρώ!(Hoolifan)

Υ.Γ 3 Άκουσα γυρεύκετε με. Pleaseeeeee έβρετε με και βαρέθηκα να χώνουμε Pleaseeeee!!!! Θέλετε να σας βοηθώ? Στέλνετε μου email για το ποιος νομίζετε ότι είμαι και να σας στέλνω πίσω Ζεστη –Ζεστη- Κρυο- Κρυο

Υ.Γ 4 εν εκάταφερα να το τσιαττίσω πούποτε για αυτό feel free να πισκαλίσετε ότι θέλετε του κώλου σας σήμερα !

Φωτογραφία του μήνα. Στο δρόμο για τη Φυλακή. Από περιπλανώμενη Κρήτη-9 με ρακί και παράνομο καπνό.