Να δώσουμε σημασία στο παιχνίδι με τη Δόξα
- Δημοσιεύθηκε: 07/02/2013

Τόνι Σαβέβσκι:
“Έχουμε τη Δόξα μπροστά μας, οι λεγόμενες μικρές ομάδες στα χαρτιά, αλλά στην πράξη είναι δύσκολες ομάδες, ειδικά η Δόξα που παίρνει αρκετές φορές την ουσία στο ποδόσφαιρο. Η προσπάθεια η δικιά μας είναι οι τρεις βαθμοί και η νίκη για να είμαστε στο στόχο μας, που είναι η τετράδα. Οι παίκτες κάνουν μεγάλη προσπάθεια και στα παιχνίδια και στις προπονήσεις και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι την Κυριάκη κόντρα στον αντίπαλο”.
“Δεν με απασχολεί η απόφαση και δεν θέλω να απαντήσω. Δεν ασχολούμαστε με αυτά, κοιτάμε τη δικιά μας την δουλειά που ο δικός μας στόχο που είναι οι νίκες. Να μην δημιουργούμε προσδοκίες και αισθήσεις προς τα έξω ότι έχουμε βατό πρόγραμμα. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και πρέπει να το συνηδητοποιούσουμε αυτό και να βγει και προς τα έξω. Είναι μια τοποθέτηση, ένα πιστεύω και από εκεί και πέρα κοιτάμε όλα τα παιχνίδια και θέλουμε να τα κερδίσουμε”.
Για τα αγωνιστικά νέα και τον Σοάρες:
“Για πρώτη φορά τα αγωνιστικά μας δεδομένα είναι ευχάριστα. Δεν έχουμε τίποτα. Επέστρεψε ο Μάρκο Σοάρες το βράδυ, θα είναι στη διάθεση, θα τον ξεκουράσουμε, θα δούμε… Απουσιάζει ένα μήνα, είναι λογικό να έχουμε στο μυαλό μας διάφορα. Έχουμε και συνέχεια δεν είναι μόνο το παιχνίδι με τη Δόξα. Με τον Μάρκο ή χωρίς το Μάρκο, πάντα η Ομόνοια όσο είμαι εγώ εδώ είναι επιθετική. Όποιοι παίκτες και να παίζουν. Σας το είπα ξανά, εκ φύσεως η Ομόνοια είναι επιθετική ομάδα”.
Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα:
“Οι αλλαγές πάντα έχουν να κάνουν με την προετοιμασία και τον αντίπαλο. Δεν μας απασχολούν τα επόμενα παιχνίδια. Τώρα στο μυαλό στην ομάδα είναι στη Δόξα, αυτή είναι η ουσία το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.
Για την δημιουργία ευκαιριών:
“Αφού είπες ότι είναι βαρετό γιατί ρωτάς (σ.σ. γέλια). Αυτά είναι δικά μας ζητήματα. Είναι καλύτερο το να δημιουργείς φάσεις παρά να μην δημιουργείς, γιατί αν δεν είχαμε θα λέγαμε ότι δεν δημιουργούμε ευκαιρίες. Είναι πλεονέκτημα ότι τις δημιουργούμε”.
Για τον Μορέιρα:
“Είναι μαζί μας μια εβδομάδα. Είναι εδώ όπως και οι υπόλοιποι”.
Για τον προηγούμενο αγώνα με την Ένωση:
“Πάντα περιμένεις κάτι καλύτερο, αλλά πάντα είμαστε ικανοποιημένοι όταν είσαι σε καλό δρόμο, πιστεύω ότι είμαστε και να μείνουμε έτσι και στα επόμενα”.
Για την επίτευξη του γκολ:
“Η ουσία είναι οι 3 βαθμοί”.
Για το αν έχει σχέδια για την επόμενη σεζόν:
“Να τελειώσει αυτή η σεζόν και βλέπουμε. Ό, τι έχω να πω θα το πω με τη διοίκηση. Δεν είναι πονηρό αυτό που λέω και μην το πάρετε διαφορετικά, να δώσουμε σημασία στο παιχνίδι με τη Δόξα”.
Πηγή : Balla.com.cy