Υπό παρακολούθηση: Τέρματα ανα 15λεπτο


panigirismos alambi goal apoel

Μετά απο 20 αγώνες πρωταθλήματος μεγάλωσε και η βάση δεδομένων μας για τη φετινή σεζόν και έτσι τα αποτελέσματα απο τις αναλύσεις των αριθμών μόνο τυχαία δεν μπορούν πλέον να χαρακτηριστούν.

Στην πιο κάτω γραφική παράσταση βλέπουμε πόσα τέρματα δέχθηκε και πέτυχε η ομάδα μας, ανα δεκαπεντάλεπτο, χωρίζοντας το παιχνίδι σε 6 ίσα μερη.

Με πράσινο χρώμα τα τέρματα που πέτυχε η ομάδα, με κόκκινο αυτά που δέχτηκε:

Συμπεράσματα:
– Η διαφορά στην παραγωγικότητα της ομάδας μας μεταξύ των 2 ημιχρόνων. Απο τα 30 τέρματα, τα 9 τα πέτυχε η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο (3 σε κάθε 15λεπτο) και τα υπόλοιπα 21 στο 2ο ημίχρονο – εξίσου ίσα μοιρασμένα (απο 7 σε κάθε 15λεπτο).
– Φανερά το χειρότερο δεκαπεντάλεπτο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, το τελευταίο. Το 53% των τερμάτων τα δεχθήκαμε είναι στο δεκαπεντάλεπτο 76′-90′. Συνολικά 9 τέρματα παθητικό. Το δεύτερο “αρνητικό” δεκαπεντάλεπτο για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το πρώτο εκεί που δεχτήκαμε 4 γκολ.
– Το διάστημα 31′-45′ είναι το μοναδικό… καθαρό, όπου δε δεχθήκαμε ακόμη τέρμα, ενώ εξαιρετική συγκέντρωση δείχνει η ομάδα και στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο της επανάληψης όπου δεχτήκαμε μόλις 1 γκολ.