Ντερτιλή ψόφα!


Αυτοί είναι αυτοί ήταν. Θαυμάστε τα νιάνιαρα της ανώμαλης. Τιμή σε ποιόν ρε καθίκια? Στον αξιωματικό της Χούντας? Στο δολοφόνο στον βασανιστή? (Δείτε βίντεο). Σκατά στο τάφο του και σε όλη την άτιμη φάρα που καταδυνάστευσαν την Ελλάδα. Να μην λιώσει το σώμα του και η ψυχή του να περιπλανιέται και να μην βρίσκει λυτρωμό.

Ρε νιάνιαρα ούτε 2 μέρες δεν θα αντέχατε επί καιρό Χούντας και τους θαυμάζετε κιόλας. Είστε για κλάματα ρε στρουμφάκια για κλάματα και είστε και πολύ συγχυσμένα μυαλά.

Εσείς ήσασταν που σηκώσατε πανό αλληλεγύης για τον Αλέξη Γρηγοροπουλο όταν δολοφονήθηκε από τον μπάτσο. Εσείς γράφατε στο πανό σας Shoot us all! Και αυτό έπρεπε να κάνουμε με τέτοια καθυστερημένα μυαλά που κουβαλάτε. Καταδικάζεται την δολοφονία ενός μαθητή από ένα μπάτσο αλλά για τον αρχι -δολοφόνο της Χούντας που πυροβολούσε στο ψαχνό θέλετε και τιμές! Τιμές για το πόσο πάει ένας εγκέφαλος να πα να βρείτε γιατί δεν έχετε ρε κότες.

Άντε ένας ένας να φεύγετε από αυτό τον κόσμο καθίκια, δυνάστες του λαού.  2 μέτρα κάτω από τη γη και εσείς που τους θαυμάζετε, άντε και πολύ σας ανεχτήκαμε.

Ντερτιλή σκύλε ακόμα και τα σκουλήκια σε έφτυσαν σαν γεύτηκαν την σάρκα σου!

Υ.Γ Βγες ρε Κάκο να μας πρήξεις τα παπάρια με καμιά ανακοίνωση πως τα ναζιστικά σύμβολα δεν συνάδουν με την ιστορία της ανόρθωσης. Βλάκα σας πήρανε το κώλο εκει μέσα 10 σχολιαρόπαιδα.