Ευρωπαική παράγκα!


Τι άλλο να πει κανείς. Η ασυλία που κατέχει το αγαπημένο παιδί της κοπ σε όλα τα θέματα διαιτησίας, κανονισμών είναι γνωστή. Αυτό που αρχίζει να διαφαίνετε τα τελευταία χρόνια είναι και η ασυλία της «υπερ-ομάδας» και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Τι για το προπονητή τους που τα ξέρει όλα μας γράφουνε. Τι για τους παιχταράδες τους μας γράφουνε τι για την ελληνική ψυχή που μιλάει μας γράψανε. Κάνουν μια κακή εμφάνιση , ήταν απλά ένα ατυχές γεγονός, κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ μια κακή εμφάνιση μπαίνει πρωτοσέλιδα!

Και ακριβώς από αυτά τα Μέσα δεν περιμέναμε άλλη αντιμετώπιση του θέματος που έσκασε σαν βόμβα. Το παιγνίδι Τσέλσι – αποελ ανάμεσα στο κατάλογο με τα 380 στημένα παιγνίδια που ερευνά η Europol φίλοι και φίλες. Και προσέξτε δεν ενστερνιζόμαστε ούτε λέμε αν το παιγνίδι ήταν ή δεν ήταν τελικά στημένο. Αλλά ναι είμαστε βέβαιοι πως αν στη θέση του αποελ ήταν η ομάδα μας μπορεί και να είχαμε αναβολή των προεδρικών για να εξεταστεί το όλο θέμα! Αν στη λίστα με τα στημένα ήταν αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να είχαν συγκεντρωθεί και αγανακτισμένοι έξω από το προεδρικό! Τώρα δεν είναι τίποτε άλλο από μια λιστούλα από αγώνες που ετοίμασαν κάποιοι αναξιόπιστοι της Europol (παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τούτον έμεινε να ακούσουμε)

Έλεος ρε μαζί σας. Κάντε ρε μια αναφορά, έστω για το χατίρι του διπλώματος που κοσμεί το γραφείο σας και λέει «Δημοσιογραφία».

Δεν πειράζει ρε εδώ είμαστε εμείς να τα λέμε. Εσείς να παίρνετε τηλέφωνο τους μάστρους σας να σας δίνουν γραμμές και θεματάκια έτοιμα περιποιημένα και με σφραγίδα έγκρισης από τον Πανίκκο σας!

Παράγκα με ευρωπαικές προδιαγραφές λέμε!!!!