Χαμένος στ’ όνειρο: Ευκαιρία να επαναφέρουμε την τάξη


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiroΓεια σας αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο,

Πάει καιρός να τα πούμε, το ξέρω. Δεν λέω, μας πήρε από κάτω και μας το κλίμα των καιρών, αλλά όπως εύστοχα αναφέρεται στο τριφύλλι, μπορεί να δεχτούμε ήττες και αποτυχίες, αλλά δεν μάθαμε ποτέ να τα παρατάμε.

Και πάνω σε αυτό θα βασιστώ και εγώ. Δεν παρατάμε ποτέ τις καλές παραδώσεις, την προϊστορία που έκτισε μέσα στα χρόνια η τριφυλλάρα, δεν σταματάμε ποτέ να επιδιώκουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα της μεγάλης αγάπης όλων μας.

Οι ευκαιρίες στη ζωή δίνονται για να τις εκμεταλλευτείς. Αν τις αφήσεις να χαθούν, χάθηκες και εσύ μαζί τους. Έτσι βλέπω εγώ την κλήρωση κόντρα στην Ανόρθωση για το κύπελλο.  Είμαι άτομο που πολύ συχνά αναφέρομαι με περηφάνια για τις επιτυχίες της καψούρας κόντρα σε κάθε άλλη ομάδα στη Κύπρο και δεν ανέχομαι να σπάζουν πελατειακές σχέσεις με κανένα.

Αυτό που έγινε κόντρα στην Ανόρθωση στο ΓΣΠ έχουμε ευκαιρία να το ξεπλύνουμε άμεσα με το να τους πετάξουμε εκτός Κυπέλου και να επαναφέρουμε την πράσινη τάξη πραγμάτων. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια εφησυχασμού στην ομάδα. Το τριφύλλι πρέπει να ανθίσει με επιτυχίες και να κτίσει δυναμική ισάξια της ένδοξης ιστορίας της.

Μαζί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και εμείς, ο πιστός της στρατιώτης που δεν παύει ποτέ να πολεμάει για το όνομα της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αδέρφια δεν κάνει να είναι μόνη της. Χρειάζεται τη δική μ ας στήριξη, τον δικό μας παλμό την δική μας ενέργεια.

Μέχρι την άλλη τη φορά, καλό κουράγιο και πίστη σε όλους σας αδέρφια.

Χαμένος στ’ όνειρο| [email protected]