ΑΙΜΑ και ΙΔΡΩΤΑ στις πράσινες φανέλες


Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Οι εξελίξεις στο οικοδόμημα της Ομόνοιας τρέχουν και η οργανωμένη μας κερκίδα επιφυλάσσεται σύντομα όπως τοποθετηθεί για όλα όσα συμβαίνουν και έχουν να κάνουν με το σωματείο μας. Να είναι σίγουρος ο περήφανος κόσμος της βασίλισσας πως η Θύρα 9 σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συναινέσει σε ότιδήποτε μπορεί να ταχθεί ενάντια στις αξίες και τα ιδανικά της Ομόνοιας.

Πέραν των εξωαγωνιστικών, το Σάββατο ξεπροβάλλει άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι. Η οργανωμένη μας κερκίδα προειδοποιεί άπαντες πως κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης δεν είναι αποδεχτό. Η τελευταία τραγική εμφάνιση της ομάδας έχει πικράνει τον κόσμο και αποτελεί απαίτηση όπως δεν επαναληφθεί ξανά το ίδιο σκηνικό και η ίδια αδιαφορία. Θέλουμε ΑΙΜΑ και ΙΔΡΩΤΑ στις τιμημένες πράσινες φανέλες και πάνω απο όλα απαιτούμε ΣΕΒΑΣΜΟ σε αυτό τον ανυπέρβλητο λαό που τρελαίνει άπαντες με την παρουσία του στα γήπεδα εν μέσο τόσων προβλημάτων που ταλανίζουν το σωματείο μας.

Η οργανωμένη μας κερκίδα θα αναχωρήσει στις 4 το απογεύμα του Σαββάτου απο το Fan Club με προορισμό το γήπεδο. Ολοι εκεί για να δείξουμε ξανά τι θα πει Θύρα 9, όλοι εκεί για να παραδώσουμε εκ νέου μαθήματα τρέλας και αφοσίωσης στους λογής αλλόθρησκους.

Τέλος οφείλουμε να τοποθετηθούμε εκ νέου για την προκλητική στάση της αστυνομίας έναντι οπαδών μας στον τελευταίο αγώνα. Εχει γίνει παράδοση πλέον, κάθε εβδομάδα να χτυπιούνται και να συλλαμβάνονται οπαδοί της Ομόνοιας, για να ικανοποιηθούν τα καπρίτσια ορισμένων κυρίων. Συγκεκριμένο υψηλόβαθμο στέλεχος της ΜΜΑΔ που έχει πολλάκις δείξει την εμπάθεια του προς τους οπαδούς της Ομόνοιας φρόντισε όπως επιβεβαιώσει τον κανόνα και για άλλη μια φορά έγινε η αιτία για να ξεσπάσουν επεισόδια. Πριν καν απο την έναρξη του αγώνα ο συγκεκριμένος κύριος έδωσε εντολή για να κατεβούν τα ρολά και να απαγορευτεί η είσοδος σε οπαδούς μας που είχαν εισιτήρια στα χέρια τους, ενώ με το τέλος φρόντισε εκ νέου να στείλει τα μηνύματα του ασκώντας υπέρμετρη βία στον κόσμο της Ομόνοιας… Και όλα αυτά μια βδομάδα μετά απο την σύλληψη ενός ολόκληρου λεωφορείου με οπαδούς μας…

Προειδοποιούμε τους υπεύθυνους όπως μαζέψουν αυτόν τον κύριο πρωτού να είναι αργά και πρωτού αναλάβει δράση ο κόσμος της Ομόνοιας ο ίδιος…