Hoolifan: Γέννησε η κοτα, το μαθε όλη η γειτονιά!


Για σας αλάνια τι μου κάνετε τι μου γίνεστε? Είμαστε καλά? Όι??

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ!

Τι περιμένετε κλάματα και οδυρμούς? Κλάματα και οδυρμούς να δείτε στο πακέτο. Δαμέ εσχει χαχανα. Εν τζαι να μας σπάσουν εμάς, εμείς θα τους πελλάνουμε όυλλους πριν μας βάλουν ζουρλομανδύα! Τον δικό μου σε πράσινο χρώμα παρακαλώ!

Έσχει πολλούς να αναλύσουν την ήττα μας από τις κότες έσχει πολλά άρθρα για τους λόγους και τα αίτια. Εδώ όμως σε αυτή την στήλη μπαίνουμε για να χαλαρώσουμε και να γελάσουμε. Ντάξει ρε αρρωστάκια μου? Μεν μου χαλιέστε κρατάτε γερά

Μα θώρε τις όρνιθες . Εκάμαμε λίγο καιρό να περάσουμε να συνάξουμε τα αυκά τζε τζοίνες εβράσαν τα και εκάμαν τα κοτοπουλούθκια!

Άνοιξεν η γλωσσούα σας, σας παραδέχομαι. Είναι να μην κάμετε 2 νίκες ξαφνικά νομίζετε πως εσείς και το λιοντάρι είσαστεν στο βασίλειο των ζώων!

Λυπούμαι που θα σας το υπενθυμίσω αλλά παραμένετε πολύ μα πολύ χαμηλά στη τροφική αλυσίδα.

Μαλακία που έγραψα μεγάλο άρθρο πάλε. Εν σας εσκέφτηκα καθόλου εσάς που εν να πατάτε το κάτω κάθε λίγο με το ράμφος σας, εν να πιαστεί το λαιμούι σας !

Αρχίσατε να μιλάτε και για εξοχικό. Ρε κότες βασική προϋπόθεση για να αποκτήσετε εξοχικό είναι να έχεις αποκτήσει πρώτα σπιτικό!!

Έκανες λίγες νίκες στο ΓΣΠ τα τελευταία 2 χρόνια μα θα χρειαστείς δεκαετίες συνεχόμενων νικών  μόνο και μόνο για να κτίσεις μια καλή παράδοση εναντίων μου.

Και όταν κτίσεις μια καλή παράδοση, θα χρειαστείς άλλα τόσα χρόνια επιτυχιών για να αρχίσεις να ονομάζεις την έδρα του αντιπάλου σου εξοχικό. Γκεγκε?

Κατάλαβες τη διαφορά ρε ψοφοπούλι ?

Ηλίθια κατασκευάσματα. Ο μόνος λόγος που υπάρχετε είναι γιατί ο Νώε ήθελε να τρώει αυκά στη κιβωτό με το πρόγευμα του! Άλλος μαλάκας εκείνος, φάε γιε μου κανένα φρούτο ήθελες μου ομελέττα! Έτους τωρά πας την κκελλέ μας!

Εν σας άφηνε να κολυμπήσετε κανένα χρόνο να δείτε το νόστο γαμώτο. Τζιαμέ να δείτε φτερούγες που ήταν να κάμετε. Να παραγγέλνω mega bucket και να χωρεί 2 μέσα και να γεμώνει!  

Αλλά πας τα κακαρίσματα και τα φαφλατιλλίκια εν σας πιάνει κανένας. Ρε 10 που σας 10 να στέκουνταν πας τα μπαλκόνια στην Αμμόχωστο οι Τούρκοι θα βαρκούνταν που το μπλα μπλα και το κα κα κα και θα έφευκαν!

Ενίκησε μου τις Στυμφαλίδες όρνιθες ο Ηρακλης και νόμισε κάποιος έγινε. Έλα κοντά  ρε Ηρακλή. Τούτοι εν οι Σπασαρχίδες όρνιθες φόβος και ο τρόμος της περιοχής.

Για αυτό άστε τα ξεσπάσματα και τα ποτινάγματα που προσπαθείτε να διώξετε τη ρετσινιά από πάνω σας και ακούστε δυο λογάκια.

Δεν μπορείς ρε όρνιθα να πουλάς οπαδιλίκια όταν καλά καλά το κεντρικό σου κοτέτσι δεν κατάφερες να προστατέψεις. Έκαμνα σου ππππα και ετσακροκλυώνεσουν μέσα και γεννούσες που το φόβο σου και 3 αυκά.

Stand your γουμάς ρε όρνιθα γαμώτο.

Δεν μπορείς να με λες πελάτη όταν μόλις πέρσι σε κέρασα μια τεσσάρα στο κοτέτσι σου έτσι στο χαλαρό.

Παρατηρώ και μιαν έξαρση του εθνικισμού στο γουμά σας πάντως. Τι έγινε ήρθε καμιά ξενόφερτη κότα στο κοτέτσι και σας τρέλανε τους κόκορες, σας τρώει το φαί? Έξω οι ξένες κότες ένα πράμα?

Ε παλαβούθκια. Κάτι έπιασε το αυτί μου ότι γυρεύκετε μας εμάς που έχουμε το τριφύλλι. Ακούστε το καλά. Τούτο το τριφύλλι έννεν για να τσιμπουράτε εν σας παίρνει trust me.

Αν ακόμα επιμένετε κοπιάστε να δούμε πόσο μεγάλα είναι τα αυγά σας!

Σκύψετε λοιπόν νάκκον το ράμφος σας χαμέ γιατί ένα πράμα έχω να σας πω. Αμαν έμπαινα στο κοτέτσι πιο μιτσής μαζί με την γιαγιά μου πάντα εδιαλέγαμε για σφάξιμο την πιο καμαρωτή την πιο κορτωτή και εκείνη που εκατσιαριζε παραπάνω!

Τελειώνοντας μαζί σας θέλω να κατανοήσετε κάτι. Νομίζω εκαταλάβετε πόσο κάφρος μπορώ να γίνω άμα θέλω. Νομίζω πρέπει τουλάχιστον να μου το αναγνωρίσετε αυτό. Θα μπορούσα λοιπόν να σας γράψω πράματα για το Βαρώσι που να σας κάμουν να μεν προλάβετε να τελειώσετε το άρθρο και να κουτουλάτε πας τους τοίχους, θα μπορούσα να σας γράψω πράματα που να σας κάμουν να γεννάτε αυκά στο μέγεθος παττίχας.

Δεν θα το κάμω. Θα σας πω μόνο μακάρι να επιστρέψετε κάποτε στο Βαρώσι και στα σπίτια των παππούδων σας.

Να επιστρέψετε να δείτε τι τόπους αφήκετε πίσω ρε κωλόπαιδα και τι τόπους επουλήσετε και τωρά μας τα πρήζετε για την Αμμόχωστο.

Να δείτε σε τι τόπους θα ερχόμασταν εκδρομές να σας κεράσουμε καβλέττες ρε παλαβούθκια. Ήταν να κάμνουμε τζαι το μπανιούι μας να πίνουμε τζαι τα μοχίτο μας να ακούμε τζαι αλαλαλαλαλονγκ στη παραλία!

Γιατί όσο καλή και να είναι η τοποθεσία του εξοχικού μας στη Λάρνακα κακά τα ψέματα άλλο να είχαμε εξοχικό δίπλα που το κύμα στη Famagusta! Σκαλιά ανώτερο. Εκάμετε τα σκατά όμως.

Άτε τράλαλλα. Και αν μεν σας άρεσε πισκαλάτε ούλλα τα cd με το χώμα που περπάτησα του κώλου σας.

Κλείνω.

Αν με το να δολοφονήσεις τόσο κόσμο, να οργανώσεις ένα πραξικόπημα, να κάνεις δώρο το ένα τρίτο του νησιού στους Τούρκους, εξακολουθείς να μαζεύεις τόσες εκατοντάδες κόσμο, πλήθος βουλευτών, αντιπροσωπεία του στρατού της εκκλησίας και της αστυνομίας στα μνημόσυνα σου, σκέφτου να κάμεις και τίποτε καλό για τούτο τον τόπο. Μιλάμε εν να γίνεται τριήμερο γλέντι σε όλη τη Μεσόγειο. Νήσος Ηλιθίων Κύπρος!

Υ.Γ1 Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ βγάζει επίσημο λόγο στο μνημόσυνο του Γρίβα. Παρά να στείλω το κοπελλούι μου σε έτσι σχολεία με έτσι καθηγητές προτιμώ ναν όλη μέρα σπίτι να παίζει playstation και να μπαίνει facebook.

Y.Γ 2 Τα σκουλούτζια στο νεκροταφείο που εθάψαν τον Γρίβα εκάμναν ένα μήνα απεργία πείνας για το χάλια φαγητό που τους προσφέρεται.

Y.Γ 3.Όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος της 9 στη γενική συνέλευση του σωματείου μας. Τα δύο τελευταία πράγματα που περίμενα να βρω στη πιο κρίσιμη γενική συνέλευση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι άδεια καθίσματα και… παρκινγκ. Και δυστυχώς βρήκα και τα δύο. Θα περίμενε κανείς με την ΟΜΟΝΟΙΑ στο μείων τόσα από την κορυφή και στο μείων τόσα στο οικονομικό η αίθουσα να είχε πλημμυρίσει από κόσμο. Κρίμα.