Το είδαμε και αυτό


Το αποέλ που έψαχνε να αποδεσμεύσει παίκτη, ανακοινώνει στον Σολάρι ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή και έτσι ανοίγει μία θέση για μεταγραφή.

Την ίδια ώρα όμως ο παίκτης ανήκει στο αποέλ και οι οπαδοί φωνάζουν για το μεγάλο του συμβόλαιο και τα λάθη της διοίκησης αφού αν και δεν είναι στα πλάνα παραμένει στο αποέλ ως τουρίστας.

Μία συμφωνία με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, που δεν κρατάει ούτε σεντ και φεύγει ο ένας παίκτης μετά τον άλλον (υπήρχε περιστατικό παίκτη που απλά έφυγε, χωρίς καν να ενημερώσει και το παραδεχτήκανε στα μμε οι παράγοντες του).

Μία συμφωνία μεταξύ των 2 ομάδων του χαρακτήρα… μας δίνετε το μεταξύ μας παιχνίδι, σας δίνουμε τον Σολάρι, τον πληρώνουμε εμείς μέχρι το καλοκαίρι που  έχει συμβόλαιο μαζί μας και όλα καλά.

Ο κόσμος θα νομίζει ότι θα τον πληρώνετε εσείς, άρα θα σκάσει, εμείς θα φανούμε σοβαρή ομάδα και εσείς θα έχετε ένα παίκτη πληρωμένο.

Καλά, θέλει πολύ νου για να διερωτηθείς πως ένας Ολυμπιακός που δεν έχει να πληρώσει τους παίκτες των 80 000 αγοράζει ένα Σολάρι την επομένη του παιχνιδιού του αποέλ με τον ολυμπιακό?