Ανακοίνωση Δ.Συμβουλίου για την έκτακτη Γ.Σ


Πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, κατά την οποία έγινε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, μέσα από τον οποίο η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει βγει ενισχυμένη και δυνατή.

Τα μέλη του σωματείου έχουν εξουσιοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο ούτως ώστε να διαπραγματευτεί τους όρους του δανείου, που το Σωματείο μας θα επιδιώξει να εξασφαλίσει, ενώ εγκρίθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση όπως το Σωματείο οδηγηθεί σε Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση σε χρόνο που θα οριστεί στη συνέχεια.

Ο πρόεδρος του Σωματείου μας, Στέλιος Μυλωνάς, ενημέρωσε τα μέλη ότι το Δ.Σ. ομόφωνα στις 07/01/2013 έλαβε απόφαση όπως προβεί σε διόρθωση στους οικονομικούς λογαριασμούς του σωματείου, ούτως ώστε το ποσό των 13.847.617 ευρώ να θεωρείται ως εισφορά του πρώην προέδρου, Μιλτιάδη Νεοφύτου και όχι χρέος. Το Δ.Σ. θεωρεί ότι λανθασμένα τα προηγούμενα έτη υπήρχε αναγνώριση του πιο πάνω ποσού ως δάνειο από τον Μιλτιάδη Νεοφύτου. Αυτή η απόφαση λήφθηκε σε συνεννόηση με τον Μιλτιάδη Νεοφύτου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, αυξάνει στα μέγιστα και τις πιθανότητες εξασφάλισης δανειοδότησης και απελευθερώνει το Σωματείο από ένα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – πηγή: www.omonoia.com.cy