Καταπράσινη Παρασκευή


Γεμάτο το πρόγραμμα της σημερινής μέρας, τα τρία τμήματα των κλειστών της ομάδας μας έχουν αγώνες. Η ομάδα φούτσαλ θα συμμετέχει σε φιλικό τουρνουά, ενώ η καλαθοσφαιρική και η πετοσφαρική ομάδα έχουν εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα.

Όσοι δεν έχουν κάτι να κάνουν και θέλουν να περάσουν τη μέρα τους δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν μια καλή ευκαιρία να το κάνουν. Οι ώρες των παιχνιδιών δυστυχώς δεν βολεύουν για να παρακολουθήσουμε και τις τρεις ομάδες μας. Θα ήταν καλό όμως όσοι μπορούν, να παρευρεθούν τουλάχιστον σε ένα κλειστό που αγωνίζεται κάποια από τις ομάδες μας.

Ένα θετικό είναι ότι αγώνας της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας με αυτόν της πετοσφαρικής είναι σε γειτονικά γήπεδα. Ο αγώνας καλαθόσφαιρας με αντίπαλο τον απόλλωνα αρχίζει στις 7:00 στο στάδιο Ελευθερία, ενώ αυτός της πετόσφαιρας με αντίπαλο την αναγέννηση στις 8:00 στο Λευκόθεο που βρίσκεται δίπλα. Μετά τη λήξη καλαθοσφαιρικού όσοι είναι εκεί μπορούν να μεταφερθούν στον αγώνα της πετόσφαιρας να στηρίξουν και την προσπάθεια της ομάδας αυτού του τμήματος, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε κάνει.

Όσοι θα προτιμήσουν το τουρνουά φούτσαλ, να τους ενημερώσουμε ότι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του παρνασσού στο Στρόβολο. Εκτός από την ομάδα μας θα συμμετέχουν άλλες τρεις ομάδες, ο παρνασσός, η αέλ και ο αραράτ. Η ομάδα μας θα τις αντιμετωπίσει όλες σε 20λεπτους αγώνες, ενώ το τουρνουά θα αρχίσει στις 6:30.

Οι ώρες των αγώνων της ομάδας μας έχουν ως εξής: 6:30 με τον παρνασσό, 7:55 με την αελ και 8:45 με τον αραράτ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας!