Ανακοίνωση Δ.Σ: Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 10:00 η Γενική Συνέλευση


Με ανακοίνωση του το σωματείο, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, υπενθυμίζει τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την έκτακτη μεθαυριανή Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα τα οικονομικά ζητήματα του σωματείου. Είναι μεγάλη ανάγκη να αντιληφθούμε όλοι μας την σοβαρότητα του θέματος και να βοηθήσουμε οικονομικά την ομάδα με κάθε τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:

Υπενθυμίζεται στα μέλη του Σωματείου ότι την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013, στις 10:00, θα διεξαχθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, στο ξενοδοχείο «Hilton Park», στη Λευκωσία.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχουν όσα μέλη τακτοποίησαν τη συνδρομή τους μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2012. Στο χώρο θα υπάρχει συνεργείο καταβολής των συνδρομών, για όσους δεν είναι τακτοποιημένοι.

Καλούνται τα μέλη μας να προσέλθουν έγκαιρα στο χώρο, για αποφυγή συνωστισμού στα συνεργεία εγγραφής και για να διεξαχθεί όσο το δυνατό ομαλότερα η όλη διαδικασία.

Με βάση το Καταστατικό του Σωματείου, εάν δεν υπάρξει απαρτία μέχρι την ώρα έναρξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, δίνεται προθεσμία μισής ώρας και ακολούθως η Έκτακτη Γενική Συνέλευση διεξάγεται με τους παρόντες, που θεωρούνται απαρτία.