Hoolifan: Africa UNITE!


Εν ημπόρωωωωωωωωωωω. Εν τζαι ήμουν ποττέ τετρακοσιάρης ρε λαστιχάρηες αλλά εν κάτι τέθκια που μου κάμνετε τζαι δεν πίανω ούτε τα 100. Τρέλλανες και εμάς!!!!

Παρολίγο να τουμπάρω που το κακό μου να έρτω σπίτι να γράψω άρθρο. Μαλάκες.

Εβούρισα, εφκήκα τις σκάλες άνοιξα το σέντε (τζιαμέ που έχω και το G-3 αν κοντέψετε) ήβρα το νού μου και εκατέβασα τον για να γράψω.

Εν θα το πιστέψετε αλλά στο δρόμο σαννα τζαι είδα τον Φοίβο μες την αμαξάρα του. Κάποιος το σκασε από το ΓΣΠ……

Και πάμε ρε Black Brothers μου δυνατά τάππον το ράδιο να μας έρτει καμιά ιδέα. Africa UNITE, AFRI AFRICA UNITE YEAH!!!!

Φυσικά όπως λέει και το φιλαράκι μου εμείς ακούμε το Καφροι-κα Unite, Καφροι Καφροι-κα unite YEAH!!!!

Εγύρισε μου όμως. Εν μου έρκετουν τίποτε, δεν μπορούσα να σκεφτώ σωστά. Εν εκατάλαβα ρε λαστιχάριες εξαναείδετε κανένα να σκέφτεται καθαρα άμαν εν καβλωμένος!!!!!!

Σοβαρά τζίνο το 3-1 με την μπάλα να φακκά πας την ράσχη του παγωτάρη και να μπαίνει εν παραπάνω που το βιάγκρα και δκιο ώρες γιουπορν! Μιλφάρες μου εσείς!

Εν να με χωρίσετε ρε μαλάκες εν με σκέφτεστε καθόλου!  Δεν πειράζει συμπαράσταση στον Ιβαν. Θα σάσω και εγώ την βαλίτσα μου!!! Μετακόμιση baby!!

Επέλλανε ο καημένος. Μετά το 1-3 εφώναζε.

-Νεκτάριε, πίεση πίεση. Και μην το πάρεις σαν ευκαιρία να κολλήσεις που πίσω τους κυριολεκτικά

-Στάθη την πλευρά σου μεν τους αφήνεις , κάμε καμιά ντρίπλα άμπα και καταφέρεις να περάσεις κανένα κουτουρού

Μαντούκα, πιας την γραμμή τζαι πίεννε ( μεχ μεχ μεχ)

Μαντούκας: « Ποια γραμμή περιπαίζεις με εν είδα τίποτε, εν ξέρω τίποτε ήταν μέσα λαλώ σου γιατί εν με πιστεύκεις ούτε εσύ»

Γυναίκα, διαβατήρια στη θήκη τους μόλις σφυρίσει εφύαμε, πιάνουμε και τες λουί βουρητόν βαλίτσες μας και δρόμο!

Γυναίκα : «Έχουμε αλλό κανένα δίωρο δηλαδή???»

Μήνυμα στο Twitter από Κουτσοκούμνη. « Ηθέλετε να με διαγράψετε, φάτε τωρά, Που είναι το μέλος οεό??. Φοίβο call me που να ξανάρτει η Παπαρίζου»

Λισχιάριες ρε. Εμάθετε τον εν τον ξαπολάτε ρε γαμώτο ! Once you Go Black you Never Go Back ρε white power.

Κου κλουξ κλαν μίσχμου. Εμεινε σας το Κλαν ρε πούρτου πούρτου άτε σπίτι!

Είναι πολλά πολλά τα ψυχολογικά ! Μιλήστε μου ελεύθερα, πείτε μου τα προβλήματα σας. Φκάρτε τα παπούτσια και ξαπλώστε αρχίζει η ψυχοθεραπεία με τον Doctor Hool

Επέλλανα στη δουλειά πάντως. Ούτε ο Μαμαλάκης έν εγραψε τόσες σύνταγές. Εκείνος για φαγητά εγώ για αντικαταθλιπτικά. Πρόζακ πρωί μεσημέρι βράδυ ρε πρεζάκια!

Έκαμα μια προσπάθεια να μπω στις ιστοσελίδες σας αλλά δεν τα κατάφερα. Επλημμυρισε το σπίτι που το κλάμα, ετρέχαν που τα μεγάφωνα μου, εβούρησα έπια το φλόκκο, έγινε δαμέ κάτι παρόμοιο σαν το Δέλτα του Νείλου. Δάμε όμως ήταν το Βήτα του Β*λλου!

Έκτακτη αναχώρηση του αποερλ για το Κ.Α.Μ.Π νου μετά το τέλος του αγώνα και τον οδυνηρό αποκλεισμό. Την απόφαση πήρε το δυναμικό συμβούλιο της εταιρείας αποερλ ( που βρήκε σύμφωνο το συμβούλιο του σωματείου αποερλ).

Οι παίχτες θα περάσουν μια εβδομάδα προετοιμασίας και προσαρμογής στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποτοξίνωσης Μαύρης Πούτσ@ς!!

Όλοι οι παίχτες επιβιβάστηκαν χωρίς διαμαρτυρία εκτός από Νεκτάριο και Ευστάθιο που προσπαθούσαν να επιχειρηματολογήσουν πως δεν ήταν και τόσο άσχημα το τετ α τετ με τους Black Brothers….

Αλλά η κόκκινη εν κόκκινη. Ρε εκάμετε τους παίχτες να κοντεύκουν του τέρματος τζαι να σκέφτονται «Να το βάλω, να μεν το βάλω, θέλω να παίξω τζαι άλλο ρε γαμώτο!»

Στο σύλλογο επιπλοποιών έγινε της πουτάνας! Μπύρες φωτοβολίδες καπνογόνα. Back in Business boys! Καναπέδες, Ερμάρκα με τρελούς ρυθμούς! Tο αποελλί σας κύριοι, απάντηση στη κρίση!

Βάρτε τους υποδοχή του σύρματος που μέσα που τα ερμάρκα  και μια πρίζα για το ψυγείο.

 Πανικός στις αγορές. Η μετοχή του ΙΚΕΑ επέτασε ! Της Κόκα κόλα που εν χορηγός του κυπέλλου έκαμε limit down!

Έκτακτη ανακοίνωση από Ζara, Debenhams και άλλα καταστήματα. Η καλοκαιρινή κολεξιόν και τα μαγιώ κοντά σας από την επόμενη εβδομάδα! Μπάνια ρε λαστιχάριες πριν καν ακόμα να λύσουν τα σχιόνια . Παρετάτεεεεεεεεεεεε!!!!!

Μαγιό και γάντια για τα σχιόνια την ίδια περίοδο στα ράφια ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ρε λαστιχάριες ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ!

Το εκλογικό επιτελείο του Αναστασιάδη έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας πως τίποτα δεν χάθηκε ακόμα! Η κρίση θέλει ηγέτη, ρίχνοντας τα πυρά του στη διοίκηση Φοίβου για την κακοδιαχείριση!

 Ο Λιλλήκας λαλεί θα πουλήσει το οικόπεδο 12 να φέρει παίχτες.

 Ο Μαλάς παρηγορεί το γιό του

 Ο μαλάκας του ΕΛΑΜ φωνάζει για τους ξένους που κατάστρεψαν το πρωτάθλημα και απαιτεί να δεί την πράσινη βίζα του Βοού! Έδειξε σου την μαύρη του ο Βού ρε παλαβούι και είπες εγκρίνεται εγκρίνεται!!

Η Πραξούλα τραγουδά το τσάι(κουρτουνιά) με λεμόνι στο ερμάρι!

Ο Ούτοπος λέει, ένα όνειρο, μια ουτοπία η κατάκτηση του κυπέλου!

« ΤΑΝΟ ELA PISO PLEASE , DORO ENA MOUNTAIN BIKE ME TAXITITES» το επόμενο πανί του πανσυφί.

By the way αλλάζει όνομα και γίνεται Παν.συ.λι.φι. Πανελλήνιος σύνδεσμος λιγοστών φιλάθλων αποερλ.

Άτε κανεί σας. Κανεί. Όχι δεν σας λυπήθηκα. Επόνησα τα σχιέρκα μου που το γράψε γράψε. Πάω να χαλαρώσω ακούγοντας τα τύμπανα του εμφυλίου σας να ηχούνε!

Ποιος φταίει? Ποιος θα φύγει? Θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο του Star Wh0res!

Μαζέψετε τα κομμάθκια σας τωρά κάτσετε δέτε ήνταλος σας εκαταντήσαν και προπαντών συνάξετε την γλώσσα σας.  Εσείς που πέρσι μας το παίζατε ευρωπαίοι και φέτος παίζετε μας την!

Να σας αφήσω με μια παροιμία και ακούστε την καλά.

Ο θεός έδωκε φτερά στο λύμπουρα για να τον καταστρέψει λαστιχάρικα μου. Επίσης έδωκε φτερά στις always για να μεν σας φεύκουν που τα πλάγια! (Hoolifan)

Υ.Γ Τωρά που εδιαβάσετε όλο το άρθρο αν σας έμεινε δύναμη πάρτε φόρα, πιο πολλή, πιο πολλη πίσωωωω πιο πισωωωω και ΠΙΣΚΑΛΑΤΕ του ήδη καταπονημένου κώλου σας το λάπτοπ!

Υ.Γ 2 Όσοι έχουν πύργο αντί για λάπτοπ  να σας γυρίζει παραπάνω. Τα smartphones εγλυτώσαν την ένα σπρωξιματάκι και τελειώσατε!

Y.Γ 3 Τε-τέ-λε-σται

O Hoolifan | [email protected]