Hoolifan: Σύνορα ο Μαντούκα δεν γνωρίζει!


Για σου λαέ μου καραπουσιουκλή μου για σας και σας λαστιχάριες. Ελπίζω να έσχετε φως να μπορείτε να με διαβάσετε μέσα που τα αρμάρκα σας που εβαωθήκετε πάλε!

Τσιακκάρετε τα wireless τραβάτε και το σύρμα να δείτε αν φτάνει. Βλέπω σας εκεί μέσα αρκετό καιρό και είπα να σας προειδοπιήσω για να τσιακκάρετε τις….γραμμές σας γιατί χάνουνται !!! Εν θα μπορείτε να διαβάζετε τον Hooli σας

Δεν πανηγυρίζουμε που δεν χάσαμε ούτε πανηγυρίζουμε για μια ισοπαλία πάνω σας. Πανηγυρίζουμε ρε σκατάες που μείναμε όρθιοι σε ένα σφαγείο που εσείς θέλετε να ονομάζετε ντέρπι και δίκαιη διαιτησία!

Θα εκπλαγείτε αφάνταστα πως είναι το ποδόσφαιρο αν αποφασίσετε να παίξετε μια φορά με τους κανόνες!  Δεν νομίζω να σας πολύ αρέσει όμως με όλα αυτά που είστε συνηθισμένοι

Μαλακίες μωρε. Να, τραβούν γραμμές τζαι μίσχιμου εν πρέπει να φκαίνει η μαππα έξω……

Ακου ποτζί ρε. Αλλο λίον εν να μας πουν ότι η μια ομάδα εν να παίζει με παραπάνω παίχτες!!!

Σκεφτείτε πως εκατάντησεν έτσι η ομαδούλλα σας το μοτέλο να μεν μπορεί να δέρει μιαν ΟΜΟΝΟΙΑ με σχίλια δκυο προβλήματα

Εν σας άρεσε τωρά. Τον καιρό που εμεγάλωνε η γλώσσα σας ήταν καλά. Γλύψετε τωρά παγωτό Σιοκολάτα που εν λύφκει! Κερνά ο Αλαμπί! Με κρέμα ασπρη που πάνω όπως σας αρέσκει !

Κάμνω μίλλεεεςςςςς ρε λαστιχάριες έγινα όπως τον Honda του street fighter έσχει που το Σάββατο τη νύχτα. Μαντέψετε ποια εν η Τσου-Λι !!!

Εγύρισε  μου ρε μαλάκες. Είπαν μου εκάμαν sold out οι λαστιχάριες και τώρα μου έμειναν πας τα 2000 προφυλακτικά ! Έπιασα όσα ήταν τα εισιτήρια!

Άλλη φορά  να λέτε αλήθειες ρε μαλάκες να μεν έχουμε παρεξηγήσεις, τι να τα κάμω εγώ τωρά τούτα ούλλα? Σπίτιν η μάμμα σας θέλει real leather.

Είδαμε γήπεδα να μεγαλώνουν είπεν ο Αντρέας Δημητρίου. Έννεν τίποτε Αντρέα μου. Σκέφτου οι απέναντι είδαν πούτσες να μεγαλώνουν.

Αμάν τι κεφάλι ο Αλαμπί όμως! Και το πάνω και το κάτω! Και η μαμμάκα σας πάνω κάτω πάνω κάτω πάνω κάτω!

Εκνευρισμένος φίλαθλος του αποερλ εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο! Βόθρος όνομα και πράμα λεμε.

Τωρά πέτε μας να δούμε βγήκε όξα δεν βγήκε η μπάλα??? Ξέρω την απάντηση πιλέ. Δύσκολη φάση, γρήγορη, στη κρίση του διαιτητή πουρτου πουρτου. Παρακαλώ τον πάνω τον φίλαθλο να τραβήσει το καζανάκι.

Να δούμε πότε ρε γάροι σε τούτες τις δύσκολες τις φάσεις τις γρήγορες εν να τύχει το σφύριγμα να είναι μια φορά εναντίων σας. Μια φορά.

Ρε παλαβουθκια αν εφκαινε άλλο λίον η μάππα εν τζαιν ο Μαντούκα που ήταν να φκάλει τη σέντρα αλλά εγώ που είμουν  τζιαμέ στο τοιχούι!

Πόσα πάτε στοίχημα ότι τωρά εσχει λαστιχάριες που κάθουνται και βλέπουν τις φωτογραφίες από τη κερκίδα μας στο τοιχούι και προσπαθούν να μαντέψουν ποιος είμαι !!! Είμαι τζινος που σας σύρνει καβλέττες ρε φλωρούμπες, καβλέττες μπόλικες να φάτε να χορτάσετε.

Ρε ως τζαι ο Φούλης που το ένα του μάτι θωρεί τη σημαιούα του κορνερ και το άλλο την φυσούνα είδε το έξω ρε και μιλάτε. Ναι ρε λαλώ σου ήταν έξω, έλα να σου δώκω το χτηνό να σου πει!

Εννεν ότι βγήκε πολλά έξω η μπάλα, απλά αν αργούσε ακόμα ένα δευτερόλεπτο να την κλωτσήσει  ο Μαντούκας ήταν να κλωτσήσει τζαι το ball boy μαζί που την εσύναξεν!

Ο άλλος ο καημένος έκατσεν και έκαμε και βίντεο να εξηγήσει σε εμάς τους κοκορόμυαλους πως δεν βγήκε η μπάλα. Τύφλα να έχει ο Κόπερφιλτ και ο Ξανθός μάγος. Μιλάμε για την οφθαλμαπάτη του αιώνα.

Βασικά ρε παλαβούι αθκιασερέ που έκατσες τζαι έφαες την Κυριακή σου να γυρίζεις βίντεο. Πιάσε το ποτήρι που κάτω που την μάππα πάρε φόρα, και πισκάλα το του κώλου σου και φώναξε μου να έρτω να δω αν εν τέλεια μέσα γιατί που τούτην την οπτική γωνία σάννα τζαι δεν μπορώ να ξεχωρίσω.

Έλα πιο κοντά ρε φίλε έλα πιο κοντά. Εν μέσα εν μέσα????

Αν μεν σε κανέσει το ποτήρι είδα τζαι κάτι κώνους τζιαμέ που πίσω σου..

Επίσης επειδή η Κύπρος εν μιτσιά όπως τη πουλλού σου να σου πω το εξής.

Εγώ αν έκαμνα ατύχημα με το αυτοκίνητο μου και σκότωνα πλάσμα ήταν  να αντρέπουμε να κυκλοφορώ όχι να κάμνω και βιντεούθκια μες τα ίντερνετ να με θωρούν ούλλοι……!!!! Ο νοων νοείτο…

Εν να κάμω τζαι εγώ βίντεο- επεξήγηση πως σας την έκαστε ο Αλαμπί. Όσοι την έχουν 30 πόντους να περάσουν για δοκιμαστικά παρακαλώ, θέλουμε ηθοποιό να κάμνει τον Αλάμπα.

Για τη θέση του Μπάρτο που τον τρώει προσφέρθηκαν ήδη πάρα πολλοί λαστιχάριες και θα γίνει κλήρωση! Άδικη ζωή το ξέρω μακάρι να μπορούσα να γυρίσω χίλια βίντεο να τον φάτε όλοι τι θέλετε να κάμω ενας είμαι εν σας προλαβαίνω!

Συγνώμη, Μπάρτο  είπαμε όξα Μπάρτον? Τον μπήρες μαλακα τον μπήρες!

Άρεσε μου το ρατσιστικό σας. Επίεν κάπως έτσι. ΟΥ ΟΥ ΟΥ, ου γαμώτο έκατσες μας το!

Αγχώθηκα τζαι λίον να σας πω την αλήθκεια. Ευτυχώς ήρθε η κόκκινη και έπνασα. Προς στιγμή ενόμισα ότι έννεν ΟΜΟΝΟΙΑ αποελ που πήγα ώσπου εμετρούσα τους δικούς μας και ήταν 11 !!!

Ρε ο δικός σας ο Μοράις εν όπως την πρέσβειρα της Αιγύπτου.Ρε έσχει ασυλία γαμώ το κέρατο του. Πάτσους κλώτσους και θέλει και συγνώμη πουπάνω!

Ρε σε μια φάση εδώκαν οι παίχτες σας ο ένας πας τον άλλον τζαι εφωνάξετε εεεεεε πέναλτι. ΕΛΕΟΣ γαμώτο εν μας κανεί να γλέπουμε να μες σας τζοίσουν οι δικοί μας πρέπει να προσέχουμε τζε τους δικούς σας πιον! Νεκτάριε ξαπόλα τον κώλο του Μαντούκα!

Τι? Επαράκαμα το έννεν? Πράγματι έχετε δίκαιο ρε λαστιχάριες. Νομίζω σήμερα,……επέρασα την γραμμή ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Αλλά να σας φκάλουμε την πρίζα του αναπνευστήρα και να την βάλουν πίσω οι μαθητές δεν το περίμενα. Μαθητές της νοσηλευτικής γαμώτο, άμπα τζαι πεθάνει ο άρρωστος!

Δεν πειράζει όμως, ελάτε μέσα ρε μαθητευόμενοι νοσηλευτές να δείτε ήνταλως κάμνουμε παρθενορραφή γιατί σπάζει η παρθενιά σας το Σάββατο!!

Να σας γελάσουμε ούλλους να μπούμε τετράδα και θα δείτε ήνταλως εν να λείψουν τα ψυχοφάρμακα που τα ράφκια σε μια νύχτα ρε αλλόθρησκοι!  Περάστε να πάρετε τις συνταγές σας κύριοι όλοι θα πάρετε όλοι!

Θα τα πούμε στο γήπεδο αδέρφια, κρατάτε γερά τζαι αρκέφκουν τα ωραία !

Τραγούδι της εβδομάδας. Σύνορα ο Μαντούκα δεν γνωρίζει, πόσο σας γ@μώ πόσο σας γ@μωωωώ !!!

o Hoolifan | [email protected]