Βίντεο – επεξήγηση!


Eίναι πολλά τα ψυχολογικά μας φωνάζατε στο γήπεδο. Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα. Φωνάξτε. Βγάρτε τα από μέσα σας μην τα αφήνετε να σας κατατρώνε τα σωθικά. Έκατσε σας την ο «μαύρος» ο ου ου Αλαμπί και πραγματικά έχασεν ο πάττιχος σας!

Ο παρέας εδώ γύρισε ακόμα και βίντεο και μάλιστα φίλοι και φίλες η μπάλα είναι μέσα τελικά!!Α χ ρε καημένο λαστιχάρικο δεν ξέρετε από πού να πιαστείτε. Ήταν πολύ επιστημονική η επεξήγηση σου και πολύ παραστατική βλέπουμε προσπάθησες να κρατήσεις τις συνθήκες και τις παραμέτρους τις ίδιες ( πχ γωνιά που έπιανε η κάμερα και ρούχα του Μαντουκα). Απορούμε πως ξεφεύγουν του Πλατινί τόσα σαΐνια και αναγκάζεται να βάζει τεχνολογία γραμμής από τη στιγμή που μπορείς εσύ κάθε φορά να του κάνεις το κατάλληλο βίντεο επεξήγησης.

Αν θέλεις και εσύ να δεις βίντεο-επεξήγηση για το πώς σας την έκατσε ο «μαύρος» μπες στη γνωστή ιστοσελίδα ενηλίκων παρόμοια με το youtube, και θα δεις πολλά βίντεο και θα το καταλάβεις!!!!

Αντε γεια λαστιχάρικα άντε γεια. Και του χρόνου δική σου ιστοσελίδα φίλε  και μακάρι το βιντεάκι να πάει καλά και να ξεπεράσει σε επισκέψεις το gangnam style. Άντε και καλή χώνεψη.

Υ.Γ Περιμένουμε να δείξεις το τελέντο σου και σε άλλες επίμαχες φάσεις που ως γνωστοί κομπλεξάρες ομονοιάτες είχαμε παράπονο χωρίς λόγο. Π,χ οφφσαιντ του Χαπέσιη, κεφαλιά-χέρι του Εσπασαντιν, χέρι του Πίντο στρώσιμο στη μικρή περιοχή και γκολ. Κάτι θα βρεις  να τα «αποδείξεις» και αυτά!

Y.Γ 2. Εσύ δίνεις την εντύπωση με οφθαλμαπάτη πως η μπάλα είναι έξω με το να της δώσεις ύψος βάζοντας την πάνω σε ποτήρι και την κατάλληλη οπτική γωνιά στη κάμερα.ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ να γυρίσεις βίντεο με την μπάλα να ακουμπά το έδαφος όπως ακριβώς στο γήπεδο, με την ίδια οπτική γωνία, και μόλις φανεί ότι βγήκε όπως φάνηκε του Μαντούκα, πήγαινε από πάνω της και θα ανακαλύψεις κάτι σοκαριστικό. Η μπάλα φαίνετε ότι πέρασε τη γραμμή και ΌΝΤΩΣ αν πας από πάνω της ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ. Κοκορόμυαλε! Κάτι ξέρουμε και εμείς από ιατρική!!