Αντέγραψαν στιγμές της προηγούμενης 10ετίας


pextes gate 9

prasini 9 stratia

Γράψαμε λίγες μέρες πριν για τις στιγμές που χαράσσουν ιστορία και αναφερθήκαμε στο παιχνίδι του 2001-02 κόντρα στο αποέλ. Ήταν μια μαγική στιγμή για το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι ποδοσφαιριστές εκείνο το παιχνίδι ένιωσαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Θύρα 9 για την βροντερή της παρουσία σε κάθε αγώνα της ομάδας. Είχαν φορέσει τότε φανέλες της Θυρα9 και κατευθύνθηκαν στο φλεγόμενο πέταλο και τις έριξαν στο κόσμο.

Χθες και πάλι κόντρα στο αποέλ οι ποδοσφαιριστές έστειλαν το ευχαριστήριο τους μήνυμα στο πέταλο αντιγράφοντας την κίνηση της προηγούμενης 10ετίας. Με την κίνηση τους αυτή έδωσαν μεγάλη ικανοποίηση σε όλο το κόσμο της ομάδας αφού η πράξη τους συζητήθηκε θετικά από όλους. Η Θύρα 9 είχε φροντίσει τις προηγούμενες ημέρες να δώσει τις φανέλες στη διοίκηση και μπράβο των διοικούντων που ακολούθησαν την συμβουλή από τους οργανωμένους και συνέτειναν σε αυτό που είδαμε χθες.

Αυτά τα μικρά μικρά είναι κατά τη γνώμη μας άκρως σημαντικά για μια ομάδα όπως την ΟΜΟΝΟΙΑ. Την ομάδα που κτίστηκε και μεγαλούργησε με τον κόσμο στο πλευρό της. Την ομάδα του ΛΑΟΥ. Μπράβο σε όλους που νοιάζονται για αυτή τη σχέση της ομάδας με το κόσμο.

pextes gate 9