Θύρα 9: Η ώρα έχει φτάσει, η μάχη είναι εδώ

108
omonoia-apoel-coreo

omonoia-apoel-coreo

Δεκαέξι ολόκληρους βαθμούς απο την κορυφή, δεκαέξι ολόκληρους βαθμούς απο την βαθμολογική θέση που αρμόζει στην βασίλισσα Ομόνοια και όμως εμείς παρών. Εκεί σε κάθε σου στιγμή, εκεί να παραδίδουμε μαθήματα αφοσίωσης και να θυμίζουμε σε όλους τι πάει να πει Ομόνοια… Εκεί γιατί σαν εμάς άλλος ΚΑΝΕΙΣ!!

Τώρα ήρθε η ώρα, η στιγμή που πρέπει να δείξεις τι πάει να πει Ομόνοια, γιατί τόσες χιλιάδες κόσμου πίνουν νερό στο όνομα σου, γιατί έχεις γίνει θρησκεία και λατρεία ενός τεράστιου λαού.

Τέσσερις χιλιάδες κόσμου στα τσιμέντα μαζί σου, πολλές περισσότερες όμως νοερά και με την καρδιά τους. Πέταλο καζάνι, αυτό δεν το λέμε απλά, το ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ! Οποιος νιώθει πως δεν μπορεί ας μην έρθει στο γήπεδο, όποιος δεν νιώθει μέσα του το μίσος, την πόρωση, τον φανατισμό καλά κάνει να κάτσει στον καναπέ του, γιατί αυτό το Σάββατο μπάλα παίζουμε εμείς. ΘΥΡΑ 9 ολόκληρο το πέταλο, φωνή, τραγούδι και πανικό για την καψούρα μας, παράνοια και πέταλο αρρωστημένο για την Ομόνοια μας… Οποιος θέλει να δει ποδόσφαιρο ας κάτσει στο σπίτι του !!

Η ώρα έχει φτάσει, η μάχη είναι εδώ, η απαίτηση μια, να γίνει αυτό που προστάζει η ένδοξη ιστορία της Ομόνοιας, να γίνει αυτό που στην σκέψη του και μόνο τρέμουν οι απέναντι της πορτοκαλιάς παράγκας. ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !

Το πάρτι ξεκινά απο απόψε στις 8 το βράδυ στο οίκημα της οργανωμένης μας κερκίδας. Ολοι εκεί για να κάνουμε την νύχτα μέρα, όλοι εκεί για τραγούδι και αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσης. Κάνουμε την πόλη να σείεται στις ιαχές μας και δίνουμε το σύνθημα νίκης απέναντι στον αιώνιο πορτοκαλί λαγό.

Η πορεία της Θύρας 9 αναχωρεί το Σάββατο στις 12μιση το μεσημέρι με προορισμό το ΓΣΠ. Ολοι εκεί για μια μεγαλειώδη πομπή που όμοια της δεν μπορει να πραγματοποιήσει κανείς. Ολοι εκεί για να σκορπίσουμε τον τρόμο στο πέρασμα μας και ας τολμήσει ο όποιοσδήποτε να σταθεί στον δρόμο μας. Επιβάλλεται και ο τελευταίος Ομονοιάτης να πορευτεί στο γήπεδο με τους οργανωμένους, επιβάλλεται το Σάββατο να νιώσει και ο τελευταίος οπαδός που θα βρεθεί στο ΓΣΠ ένα με την Θύρα 9.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy