Συνεχίζονται οι συναντήσεις


Αύριο 17 Ιανουαρίου η ηγεσία της ΚΟΠ θα μεταβεί στο κατεχόμενο μέρος του νησιού μας, αφού προγραμματίστηκε συνάντηση με την αντίστοιχη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Στη συνάντηση θα βρίσκεται εκπρόσωπος από την Ουέφα αλλά και της Φίφα και όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για κάτι μεγάλο.

Η ενοποίηση του ποδοσφαίρου στην Κύπρο είναι η νόμιμη γραμμή που έπρεπε να ακολουθηθεί από καιρό. Όσοι Κύπριοι θέλουν να παίξουν μπάλα θα έπρεπε να στεγάζονταν κάτω από μία ομοσπονδία.

Με τη λήξη της αυριανής συνάντησης ο πρόεδρος της Τουρκοκυπριακή ομοσπονδίας θα παραθέσει συνέντευξη τύπου, που αναμένεται με ενδιαφέρων από το φίλαθλο κοινό.

Η φωτογραφία είναι από την Cetinkaya Cinar, την τουρκοκυπριακή ομάδα που παίζει στην Παροικία μας στην Αγγλία. Η φωτογραφία είναι από τον τελικό κυπέλλου. Σε αυτό το πρωτάθλημα παίζουν και η ΟΜΟΝΟΙΑ, και το αποέλ και η ανόρθωση και το Ριζοκάρπασο αλλά και οι Μαρωνίτες με δική τους ομάδα και κανένας δεν έχει πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί κάποιοι νιώθουν ότι πρέπει να έχουν εδώ !!