Δύο απλές συμβουλές


thyra 9

thyra 9

Λοιπόν αδέρφια δύο συμβουλές πριν τον μεγάλο αγώνα για να μπορέσουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη κερκίδα.

Πρωτο. ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ. Να έχουμε ένα καταπράσινο πέταλο. Η ομοιομορφία θα παίξει σημαντικό ρόλο και στη ψυχολογία των αντιπάλων αλλά και των δικών μας ποδοσφαιριστών που θα βρεθούν για πρώτη φορά σαν φιλοξενούμενοι στο ΓΣΠ. Είναι σημαντικό οι αντίπαλοι να μπούνε στο γήπεδο και να αντικρύσουν απέναντι τους 4000 στρατιώτες έτοιμους για όλα! Να μείνουν να χαζεύουν την παρανοϊκή κερκίδα μας. Να μπουν οι ποδοσφαιριστές μας και ούτε να νοιώσουν γιουχαίσματα και βρισιές από τα λάστιχα αλλά να δούνε την πράσινη κόλαση του βόρειου πετάλλου και να πάρουνε θάρρος και δύναμη να τους διαλύσουμε!

Δευτερο. Ακολουθάμε όλοι τα συνθήματα και τις οδηγίες των οργανωμένων. Αύριο το Σάββατο είμαστε όλοι ΘΥΡΑ 9. Δεν σταματάμε να φωνάζουμε ούτε λεπτό. Σχολιασμός φάσεων στο ημίχρονο και μόνο. Και δοκιμάστε και το εξής. Σε κάθε αδικία των διαιτητών παρά να αναλωνόμαστε στο να τους βρίζουμε ο καθένας στο δικό του λεξιλόγιο δοκιμάστε για αντίδραση απλά να φωνάξουμε όλοι περισσότερο το υφιστάμενο σύνθημα που θα τραγουδάμε.

Πάμε αδέρφια προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την μετέπειτα πορεία μας. Σφίξτε γροθιές, δαγκώστε χείλη και απάνω τους λαεεεεε!

Αντε γαμήστε τ’ αποελ..