Ακόμα 2 γκολάκια!


Ακόμα 2 γκολάκια κεράσαμε τον Ηθικό και έτσι το παιγνίδι που έμπαινε στα πόδια μας πριν το ντέρμπι με το αποερλ αποτελεί παρελθόν.

Χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης και με αρκετούς παίκτες να ξεκουράζονται και άλλους να παίρνουν λεπτά συμμετοχής η ομάδα μας έβαλε ακόμα 2 γκολ στον Εθνικό που αποχαιρέτησε το θεσμό του κυπέλλου για άλλη μια χρονιά εξαιτίας της ομάδας μας. Πάντα τέτοια του ευχόμαστε !

Θετικότατη εξέλιξη το διπλό σκοράρισμα από τον Αντρέ Άλβες. Ο παίχτης μας είχε πολύ ανάγκη αυτά τα γκολ και φάνηκε ιδιαίτερα και από τον τρόπο που πανηγύρισε, σηκώνοντας τα χέρια πολλές φορές στον ουρανό. Μακάρι η σημερινή εμφάνιση να είναι η αρχή για πολλά ακόμα γκολ για τον Άλβες! Μπράβο και στον Φρέντι που έδωσε το έτοιμο γκολ στον Αλβες μετά από τη δική του ατομική ενέργεια!

Πάρα πολύ καλή παρουσία και από τους νεαρούς μας Αντρέα Παναγιώτου και Χριστόφορο Χαραλάμπους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και μακάρι να παίξουν εκατοντάδες παιγνίδια με το τριφύλλι στο στήθος!

Πάμε λοιπόν σε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ακόμα και κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα. Πάμε στο ντέρμπι του Σαββάτου και αυτή τη φορά δεν θα σας την χαρίσουμε. Ερχόμαστε σκουλήκια ερχόμαστε!