Υπό παρακολούθηση: Άνθονι Σκαραμοτσίνο


Στον αγώνα της ομάδας μας με την Αέλ, παρακολουθήσαμε τον “εξ ανάγκη κεντρικό αμυντικό” Σκαραμοτσίνο. Ο Σκάρα τέθηκε υπό παρακολούθηση απο τη στήλη μας και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα!

Θυμίζουμε, το επόμενο “θύμα” μας μπορείτε εσείς να το διαλέξετε μέσω facebook (comment κάτω απο το άρθρο) και ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες ψήφους θα παρακολουθηθεί στον επόμενο αγώνα της ομάδας μας.

Παρακάτω αναλυτικότερα η απόδοση του Άνθονι Σκαραμοτσίνο στον αγώνα με την Αέλ στο ΓΣΠ.

scara omonoia

Ο ποδοσφαιριστής μας αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα σαν κεντρικός αμυντικός καλύπτοντας το κενό που παρουσιάστηκε στη θέση. Είχε να αντιμετωπίσει τους γρήγορους και δυνατούς επιθετικούς της Αέλ και ήταν ο προσωπικός φρουρός του Βοού στις στατικές φάσεις του αντιπάλου.

Όπως βλέπουμε πιο πάνω τα πήγε καταπληκτικά. Προσωπικές μονομαχίες έχασε μόνο 2, ενώ στις υπόλοιπες 18 βγήκε νικητής (ποσοστό 90%)! Ήταν πάντα πρώτος στην μπάλα, είτε αυτή ήταν στον αέρα, είτε στο έδαφος.

Πολύ καλό ποσοστό σωστών μεταβιβάσεων της μπάλας, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ούτε ο ίδιος υπέπεσε σε φάουλ, ούτε στον ίδιο έγινε κάποιο!

Με την εμφάνιση του αυτή ο Σκάρα ήταν ίσως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα!

Ευχόμαστε στον Σκαραμοτσίνο καλή συνέχεια σε όποια θέση κι αν του ζητηθεί να αγωνιστεί.