Green Devil: Όποιος θέλει να δει μπάλα, ας κάτσει σπίτι του


Green Devil

 

Green Devil

Γεια σας και χαρά σας πράσινοι τρελαμένοι ακόλουθοι της μοναδικής  Βασίλισσας.

Δύο γκολάκια στο ρελαντί, έτσι επειδή ήμασταν  τάουν, 2 γκολάκια στην πουτάνα του αποέΡλ, έτσι επειδή θέλαμε να δούμε πόσο πονάει, 2 γκολάκια για να μάθετε τι είσαστε… ένα τίποτα. Και όλα αυτά επειδή δεν σας βάλαμε 4 και 5.

Με μία ομάδα που μπήκε στο Γιουρόπα Λιγκ, που βρισκότανε 5 βαθμούς από πάνω μας και έφερε 500 οπαδούς. Αυτοί είστε αελ-πουτάνα, τόσο είναι το μέγεθος σας. Άντε να παίξετε με καμιά Αλκή, Πάφο ή Σαλαμίνα να κοντραριστείτε στην κερκίδα.

Ας πάμε στον ΑρΧοντα του παιχνιδιού όμως.

Άμα κοιτάξεις στο τσεπάκι σου θα δεις 2 μικρές κάρτες, η μία ονομάζεται κίτρινη και η άλλη κόκκινη. Λαλώ το επειδή εν σε είδα να ξέρεις να τις χρησιμοποιείς. Ένα αίσχος, για να τιμωρηθεί παίκτης της αέλ-πουτάνα έπρεπε να κρατά το κεφάλι παίκτη μας, κάτι όπως το Braveheart.

Ξέρουμεν το ότι έπιασε Όσκαρ αλλά ήταν ταινία, όχι γήπεδο.

Επίσης… το χέρι στη μπάλα απαγορεύεται. Στο διάλειμμα έπιασε τηλέφωνο  ο Σαβέβσκι τον Βορονίν να έρτει να μπει αλλαγή. Λαλεί του  Ίγκορ θα φκάλλει σέντρες ο Ασσίς και θα καρφώνεις, ο διαιτητής νομίζει πως εν Βόλει που παίζουμε.

Λαλεί του τζαι ο Ίγκορ μα 3 σετ των 25? Εν θα τελειώσουμε φέτος coach

Μελαψό σημείο ο Άλβες. Όχι επειδή δεν βοήθησε ή δεν έτρεξε, αλλά ρε Άλβες μου, ρε θηρίο μου, δικαιλογείσαι 1 με 1, 2 φορές, να πασαρίσκεις έτσι αδύνατα του Ντεγκρά?

Ρε έπρεπε το σουτ σου να πάρει την κκελλλέν του μέσα στην πόρτα και να τρυπήσει τα δίχτια

Εν ντέρμπι που παίζουμε και η ομάδα θέλει το τρίποντο όσο τίποτε άλλο. Έπρεπε να κάμνεις φάσεις που το πουθενά, όχι να χάνεις τα άχαστα. Έκαμες όλο το γήπεδο να παραμιλά που το άγχος, γιατί ναι, άμα χάνεις έτσι φάσεις ο άλλος σκέφτεται τα αντίποινα.

Κάπου δαμέ όμως να πω και ένα μπράβο στον Λεβίτα για 2 αποκρούσεις του. Οχάτ ήσουν μαγικός, ειδικά στην απογείωση σου προς το τέλος, 1948 μπράβο.

Γενικά η ομάδα δείχνει να μπορεί για μεγάλα πράματα, δείχνει να θέλει. Τα λάθη ειδικά, σε αυτήν όμως την χρονική στιγμή απαγορεύονται. Θα τα πληρώσουμε σε κάποιο παιχνίδι και θα μας πάρει που κάτω.

Δεν γίνεται ούτε να χάνονται έτσι ευκαιρίες αλλά ούτε να γίνονται λαθάκια που το πουθενά. Μπορείτε να νικήσετε εύκολα οποιαδήποτε Κυπριακή ομάδα.

Πάμε στο επόμενο παιχνίδι με τα πουτανογεννήματα της Κκένετι (Έλλην ήρωας λέμε). Με το παράρτημα της ΚΟΠ, με τα χτιτσιά του λάκκου, με το πιο βρώμικο πράγμα που γέννησε ο τόπος.

Πάμε να γαμήσουμε φασίστες το Σάββατο.

Δεν θέλουμε να δείξετε κανένα σεβασμό. Δεν θέλουμε να δείξετε καμιά αδυναμία. Θέλουμε πάθος και το μάτι να γυαλίζει. Θέλουμε νεύρο και αρχοντισμό. Θέλουμε τρέλα και παράνοια στο κεφάλι

Υπηρετείτε και παίζετε για τη Βασίλισσα. Δείξτε το στο γήπεδο, κάντε τους να φύγουν από το 60 !!!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ

ΥΓ: Κανόνισε Διοίκηση τα εισιτήρια να παν σε νεκρούς. Κανόνισε να μεν ακούμαστε στο γήπεδο επειδή εκανόνισες τους προπονητές της κερκίδας. Κανόνισε να μεν τους ταράξουμε τζαι να θυμίζουμε επιτάφιο.

ΥΓ2: Όποιος θέλει να δει μπάλα, ας κάτσει σπίτι του. Το γήπεδο θα θυμίζει πόλεμο και θέλουμε στρατιώτες. Μη γαμήσετε την ομάδα για τα βίτσια σας γιατί θα μας δείτε από την ανάποδη.

ΥΓ3: Η Βόρεια πρέπει να θυμίζει άρμα με 4000 στρατιώτες που θα μαστιγώνουν το άλογο.