Πάμε για Λίγκα

156

Χθες το βράδυ υπήρξε συνάντηση μεταξύ ΚΟΠ και των σωματίων που ήταν αντίθετα στη δημιουργία Λίγκας.

Φαίνεται ότι μετά και την χθεσινή συνάντηση είναι όλοι σύμφωνοι και όλα βαδίζουν για τον σχεδιασμό της και την ανακοίνωση της. Τα σωματεία που βρέθηκαν στη συνάντηση ( Εθνικός Άχνας, Δόξα Κατωκοπιάς, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Ολυμπιακός, Αλκή, Αγία Νάπα, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΠ)  εξουσιοδότησαν την ΚΟΠ να προχωρήσει προς τον τελικό σχεδιασμό του πλάνου.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως θα υπάρχει μία Λίγκα με 10 ομάδες και η 1η κατηγορία (στην ουσία 2η) θα είναι και αυτή με 10 ομάδες.

Εμάς δεν μας ανησυχούν  τόσο οι ομάδες και οι κατηγορίες όσο τα θεσμικά…

Θα είναι όντος πιο δίκαιο? Θα υπάρξει σωστή δικαστική επιτροπή που θα τους κρίνει όλους ίσα? Θα υπάρχει κάποιος έλεγχος προς τη διαιτησία και προς κάποιους πολιτικούς που παρεμβαίνουν? (Ε Φούλη?) Θα αντιπροσωπεύονται οι ομάδες σωστά ή θα είναι όπως τώρα που το παράρτημα ελέγχει τα πάντα στο παρασκήνιο? Θα τιμωρείται παράγοντας του παραρτήματος και θα πηγαίνει την επομένη γήπεδο και να μην τιμωρείται, όταν η ομάδα μας πέρσι έμεινε τόσο καιρό χωρίς προπονητή και πρόεδρο?

Περιμένουμε να βγει το πλάνο και να δούμε τυχών θέματα που έχουμε να θίξουμε. Ας ελπίσουμε για την ώρα πως κάποιοι βαρέθηκαν τα νάζια του παραρτήματος και είπαν να φτιάξουν ένα πιο δίκαιο πρωτάθλημα.