Hoolifan: Στο Δασος το χειμώνα


Hoolifan Omonoia Fans SiteΧαιρετώ τον πράσινο λαό.

Μόλς επέστρψα από το παγωμνο Δασάκ  συγχωρέστε το γράψμο μου δυσκολεύομαι να γράφ με τα γάντια!

Όχι εν τζαι γάντια για το κρύο που εφόρησα. Εν του μποξ!!

Εν θυμάστε ήντα καραθκιές εππέσαν την προηγούμενη φορά. Επία προετοιμασμένος. Έβαλα τα γαντούθκια μου την μασελούα μου ετράβησα τζε το παντελονούι ως τα βυζιά μου τζαι επία.

Λαλεί μου τζαι ο αστυνομικός τζιαμέ στη πόρτα μόλις με είδε έτσι σκέδιον «ώσπου εν να πάεις ενόμισες»

Λαλώ του «αν μεν φτάσω στο τελικό με 3 knock out θα είναι αποτυχία». Mεμχεμχεμχεμ

Ρεξε ρε  Κιλλιτζιρε ΠΟΥΔΑΜΕ λαλεί μου. Τάκκα διώ του την. Πάρτον κάτω.

« Another 2 και φύγαμε για τελικό μάνα μου ατεεεεε Muhammad Hoolifan Ali. Fly like butterfly sting like a bee» !!! Βουρούν με ακόμα !!!!΄

Που λέτε

Ο λαός δεν κώλωσε έβαλε τις αντιολισθητικές αλυσίδες του και πήγε στην Άχνα Τετάρτη απόγευμα παρά τα ανακοινωθέν για τους κλειστούς δρόμους! Σιγά ρε Hoolifan εν μάππα που επήαμεν εν τζαι στη μάππα του Τρόοδους!

Πάντως είσχε χάζι να τους βλέπεις πας την κερκίδα ήταν όλοι extra extra large. Εφορούσαν όλοι από μια φανέλα ένα φούτερ τζαι ένα σάκκο ,γάντια σκούφους σχιάρπες. Εν εκλώναν λαλώ σας όπως τα ανθρωπούθκια του μισχελίν!

Η μαλακία εχωρούσε ως τους δκυο στους διαδρόμους παραπάνω εν εχωρούσαν να περάσουν! Επαρεξηγηθήκαν τζαι δκυο επίαν να μαλλώσουν ήταν όπως τους σούμο, πολύν γέλιο!

Είδα τζε ένα φίλο μου υπέρβαρο τζε λαλώ του. Ρε φίλε πασχινίσκει σε τουτος ο σάκκος. Αμάναμου ήταν να με φάει. Τελικά έφαε 3 κούπες τζαι επέρασε του

Τωρά που είπα κούπες. Επήαμεν στη καντίνα και ήταν τζιαμε οι κούπες τζε πουπάνω τους η ταπελούα 3 ευρώ. Λαλώ του μαλάκα τζιαμέ, πόσα οι κούπες ρε?.

Λαλεί μου εν δκιαβάζεις? Λαλώ του, γιατί εσού ξέρεις να γράφεις ρε πεζεβένγκη μια κούπα 3 ευρώ μίσχιμου άτε πάρε φόρα τζαι πισκάλα την .

Τραγωδία και στις τουαλέτες παιδιά. Ένας επίεν να την πιάσει τζαι δεν την έβρισκε!

Ο άλλος έπιασε την αλλά έσπασε τζε ελούβισε! Ο άλλος ώσπου να φκάλει τους σάκκους έκαμε τα πάνω του. Τραγωδία στις τουαλέτες σας λέω. Για σας ρε λαστιχάριες εφιάλτης στη κουζίνα !!! Μια κουράδα medium to well done, to go please!!

Ρε λαλώ σας εν τόσο κρυάδα που τα σχελιδόνια που είσχε δαμέ πόξω που το σπίτι μου αρκέψαν τζε περπατούν στα πόδια τους και φακκούν τα φτερά τους όπως τους πιγκουίνους! Εχάσαν τα λαλώ σας .

Τώρα που αρχίσαμε τα αστεία για το κρύο ακούστε μερικά που κυκλοφορούν

«Έξω χιονίζει βαριά, η θερμοκρασία στους 0 βαθμούς και η γυναίκα μου κοιτάζει από το τζάμι με ένα απλανές βλέμμα. Λέτε να της ανοίξω????»  Μεχμεχεμχμεμχεχ

«Το κρύο είναι αφόρητο στην κουζίνα μου, να φανταστείς άφησα για λίγο την πόρτα της κατάψυξης ανοιχτή και το κοτόπουλο μου φώναξε ……ΠΟΡΤΑAAA!!!!!!»

Α ρε αχνιώτες. Ρε δεν ταράσσετε 2 ασχιελιές δρόμο που σπίτι σας να έρθετε να δείτε την ομάδα σας και θέλετε να πάτε τζαι στα χωρκά σας που εν καμιά 500 μέτρα πάρα τζι??

Εφωνάζετε μας η πουτ@ν@ του ακελ. Ποιοι? Εσείς τα μπάσταρδα παιδάκια του Δυσή που σας σύρνουν κανένα κοκκαλούι μέσα μέσα για να ζιείτε

Εφωνάζετε μας πάρτε τρόπαιο Ποιοι? Εσείς που εκάματε την τροπαιοθήκη τζαι τωρά βάλλετε πάνω μπομπονιέρες που τα βαφτίσια των χωρκανών άμπα τζε γεμώσει ρε φτούρκα!

Εθυμώσετε με πάρα πολύ, σε μια φάση είχα αρχίσει να τα παίρνω αλλά κάτι με έκανε να σας ξεχάσω προσωρινά και να ασχοληθώ με κάτι πραγματικά και ουσιαστικά σημαντικό.

Κοίταξα ψηλά και είδα τις καπνισμενες καμινάδες της κατεχόμενης Άχνας και με έπιασε το παράπονο. Γαμώτο λέω γιατί…..γιατί…….. Πάλι ψήνει λουκάνικα τζαι παστουρμάες ο παρέας ο Κεμάλ στο τζάκι τζαι δεν με κάλεσε. Τώρα ρε Κεμάλ εν να σε σάσω ρε !!!!! Τώρα να πω του χότζια ότι τρώεις σχοίρο τώρα τώρα.

Άτε λάλαλαλα παλαβούθκια που μου θέλετε τζαι συμπόνια που τον Ηοοlifan γυρεφτείτε αλλού.  Άτε κάτσετε πάνω που αφτένει το τζάκι σας ο Κεμάλ με ξύλα που τες ελιές σας τζε που τα δεντρά σας που τα περβόλια σας άτε λαλαλαλαλα. Τζιαμέ να σας γυρίζει. Εν να μου ανοίξετε το στόμα σας να περιπέξετε το λαό.

Πάρτε το χαμπάρι ούλλοι σας. Τα χτιτζιά εμείς είμαστε μες τούτο το τόπο. Είμαστε καλοί συμπονετικοί ήρεμοι ανθρώποι. Άμαν μας πειράξετε ξυπνά το χτιτζιόν μέσα μας! Κάφροι ον μοδερ φακκιν τουρ!

Τωρά ρε Ιβάν μου έγινες Lost in Translation ένα πράμα? Είπεν το ξι-είπε το, το θέμα είναι ότι ήπιε τον!

Καφου-φου –φου άτε σβήσε τα κεράκια για τα 5 χρόνια στο πάγκο του αποέλ, , και πήγαινε στο καλό και εν η τελευταία σου χρονιά ρε Παπακωστη. Ιστορίες του Χωρκού  τέλος, Ρικ πάππαλα εν έσχει ριάλια, τέλος για σένα!

Α ρε μπεμπεράκια αποελίστες. Αρέσκει μου που μας επεριπαίζετε εμάς για τα συμβόλαια και τις μεταγραφές.

 Ρε διάτε τριακόσιες το χρόνο του Σολάρι να κάμνει ποδήλατο τζαι μιλάτε? Δώστε μου εμένα τζε κάμνω σας τζε σκειμπορτ!

Πιάνω σας το  και το Tour De France κάθε χρόνο με έτσι ριάλια. Αρμστρονγκ και μαλακίες.

Τον καιρό που σας έβαλε χατ τρικ με τον Ολυμπιακό  ο ποδηλατάκιας και ανανεώνετε του ήσασταν καλοί. Χατ τρικ στο πωπό τώρα

Εν να μεν διάτε τζαι καμια 150-200 του Σόουζα? Αν μεν τον θυμάστε εν εκείνος που επιάσετε που τον Ολυμπιακό. Ναι τζίνος, ναι ρε τζίνος λαλώ σου άτε κλάψε για τα ριάλια σου τωρά

Συνεχίζουμε. Ρε εδώκετε 300 του Ευστάθιου για να είναι απλά κινητικός? Χαίρω πολύ. Τζαι τα ball boys εν κινητικά κοττάτε τα τζαι τζίνους. Δώστε μου εμένα τόσες και θα είμαι και ομιλητικός!

Εδιεγράψατε μου και τον Κουτσοκούμνη από μέλος. Εγώ ξέρω γιατί. Γιατί εν να τον κάμετε επίτιμο πρόεδρο όπου τζαι νάσε!

Εν τον θέλετε εν τον θέλετε οι μετοχές εν μετοχές έτσι ρε λαστιχάρικα. Εν τον θέλετε έν τον θέλετε πρώτο τραπέζι πίστα να σύρνει λουλούδια της Παπαρίζου ρε παπάρες. Άτε γεια ρε αρνάκια. Εν να φκει τζε ο Χατζηραουφ να σας πει καμιά μαλακία για τον υπέροχο κόσμο του αποερλ και για την ομάδα της κυβέρνησης και όλα θα επανέλθουν στους ήρεμους ρυθμούς στο όμορφο λιβάδι του Αρχάγγελου!

Υ.Γ Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις σήκωσαν πανό τα παιδιά της ΘΥΡΑΣ 9 και τους αξίζουν χίλια μπράβο. Οι καταλήψεις ειδικά στη Βίλλα Αμαλίας αποτελούν ένα πρόσωπο της κοινωνίας μοναδικό. Αυτό οργάνωση, αλληλεγγύη και βοήθεια για το συνάνθρωπο, αυτό εκπαίδευση και αλληλοσεβασμός. Ένας χώρος όπου μπορείς να συνυπάρξεις με τους συντρόφους αρμονικά σε απόλυτα ίση βάση. Τέτοιοι ουτοπικοί μα απόλυτα υπαρκτοί χώροι δεν χωράνε στο σάπιο σύστημα για αυτό άλλωστε τους κτυπάει με λύσσα και μίσος μέχρι να τους σπάσει. Μα όσο κτυπάει η αστυνομία και το κράτος τόσο μεγαλώνει και η αλληλεγγύη και το πάθος. Δεν μπορείτε να φυλακίσετε την ψυχή ρε, δεν μπορείτε, για αυτό βαράτε όσο θέλετε ή όσο θέλουν τα αφεντικά σας.

Κάτω τα ξερά σας λοιπόν από τη Βίλλα Αμαλίας. Β*λλες πολλές άμα θέλετε να απλώσετε τα χέρια σας ρε μπάτσοι άτε κοπιάστε!!

Ανέκδοτο. Ήταν ο Χατζηραούφ που ήταν μιτσής και βρίσκει τον ένας τζιαμέ στον Αρχάγγελο. Λαλέι του ρε θέλεις να σου μάθω να την παίζεις???  Καλώ λαλεί του. Εβαλεν τον τζιαμέ έδειξεν του. Κάμνει του έτσι στο τέλος. Άρεσε σου ρε Χατζηραούφ μου. ΟΥΥΥΥ πολλά πολλά λαλεί του. «Ε που είσαι να παίξεις τζαι τη δική σου να δεις ήντα ωραία που ένι» !!!!!!! μεχμεχμεμχεμεχμεχμεχμεεχε

 o Hoolifan | [email protected]