Ποταμίτης antifa


Μάλιστα. Τώρα ποιός κοροιδεύει ποιόν δεν ξέρουμε. Θυμήθηκε τον αγκυλωτό σταυρό ο πρόεδρος του αποερλ Ποταμίτης. Μάλιστα. Ποταμίτης antifa

Έχει πλάκα πάντως ο τρόπος που το διατύπωσε. Είναι σεβαστές λέει οι απόψεις του κάθε κουφιοκέφαλου που σηκώνει τον αγκυλωτό αλλά να μωρέ πρώτα πρέπει να σεβόμαστε το αποελ.

Όχι κύριε Ποταμίτη δεν περνούν αυτά. Εσείς τους μεγαλώσατε εσείς τους στεγάσατε εσείς τους οδηγήσατε στα σκοτεινά μονοπάτια του μίσους και του ρατσισμού που βάδισαν και οι πρόγονοι σας. Τουλάχιστον μην κάνετε δηλώσεις εντυπωσιασμού. Δεν περνούν σε εμάς. Πράξεις Ποταμίτη ΠΡΑΞΕΙΣ. Αλλά σε ποιούς ρε να σηκώσετε ανάστημα και χέρι. Στα ίδια σας τα νιάνιαρα??

Πιο κάτω οι δηλώσεις.

“Κάποια σύμβολα (πχ όπως ο αγκυλωτός σταυρός) δεν συμβαδίζουν με την ΙΔΕΑ του ΑΠΟΕΛισμού και με το τι αντιπροσωπεύει το σωματείο μας γι’αυτό θα παρακαλέσω τους φίλους της ομάδας μας να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν συνδέοντας το με οποιονδήποτε τρόπο με το ΑΠΟΕΛ! Οι προσωπικές απόψεις και πιστεύω του κάθε φίλου της ομάδας είναι απόλυτα σεβαστές, όμως πάνω από όλα πρέπει να σεβόμαστε πρώτοι εμείς αυτό που αγαπούμε…το ΑΠΟΕΛ! Να μην δίνουμε δικαιώματα και αφορμή σε κανένα με αχρείαστες ενέργειες από μέρους μας, για να διαβάλλει το επίπεδο, το όνομα και την ιστορία του σωματείου μας…”.