Θέλουμε να δείξουμε ποια είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ


Δηλώσεις έκανε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Α. Δημητρίου. Μίλησε για το παιχνίδι με την Άεκ αλλά και για τα σενάρια παικτών που ακούγονται τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά το άρθρο:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε καλύψει ένα σημαντικό έδαφος μετά τις πέντε σερί νίκες και αναμένουμε το ντέρμπι της Κυριακής για να το κερδίσουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το διπλό και αν το πετύχουμε θα πάρουμε νέα δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Για εμάς είναι σημαντικό γιατί νιώθουμε ότι δεν πήραμε αυτά που είχαμε δώσει μέχρι τώρα. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ποια είναι η Ομόνοια και θεωρούμε πως είμαστε καλύτεροι και θα μπούμε στο ΓΣΖ για την νίκη.»

Για τα σενάρια μετεγγραφολογίας: «Για ακόμη μια φορά είμαστε αναγκασμένοι να εκφράσουμε την έντονη απογοήτευση μας για τα ρεπορτάζ που ακούμε τις τελευταίες μέρες. Θέλουμε σοβαρότητα από όσους ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε από κανένα ανυπόστατα θέματα, όπως σήμερα με τα ρεπορτάζ να λένε πως ενδιαφερόμαστε για τον τερματοφύλακα της Ένωσης. Δεν έχουμε ενδιαφερθεί ποτέ για τον Χογκ. Για να πραγματοποιηθεί κάποια μετεγγραφή είναι σημαντικό πρώτα να φύγει κάποιος παίκτης και να φύγει με τον σωστό τρόπο. Αν καταφέρουμε να αποχωρήσουν παίκτες χωρίς ζημία, θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε. Θέλουμε ενίσχυση σε δυο θέσεις, αλλά πρέπει να γίνει με το σωστό τρόπο. Αν δεν φύγουν δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν μετεγγραφές».

Για τον κόσμο: «Εμείς είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος θα είναι εκεί, για την ομάδα και για τους στόχους της. Αν πάμε ενωμένοι την Κυριακή θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».