Hoolifan: Happy X-X-Xmas


Για σας αλάνια μου καπνισμένα μου που τες φουκούες! Τι μου κάνετε είστε καλά? Μπράβο.

Μόλις ετέλειωσα το τελευταίο κομμάτι σούβλα και έκατσα να γράψω. Έκαμα τα όπως τα μούτρα μου δαμε. Η κουβέντα που σας λαλώ ρε λαστιχάριες άμα σας περιπαίζω στη πραξη. «Κάμνω μίλλες» πας το keyboard!

Ανακωχή όμως σήμερα. Δεν θα ασχοληθώ ούτε μαζί σας ούτε με κάποιον άλλον. Σήμερα βάζουμε το ποτό μας και χαλαρώνουμε όλοι μαζί έτσι μια φορά το χρόνο για να μπούμε δυνατά στη νέα χρονιά.

Να μου επιτρέψετε να κάμω μόνος μου το ποτό μου γιατί κακά τα ψέματα εν τζαι λία που σας έκαμα φέτος κάποιος μπορεί να σύρει λίο βιτριόλι μέσα. Να σου πω κάτι όμως παρά Red label βάλε βιτριόλι τζε να το κανονίσω. Με πάγο με πάγο.

Σήμερα που λέτε είπα να γράψω λίγο για την κατάντια μας σαν λαός σαν ανθρωπότητα γενικότερα.

Μια κατάντια που μου τι δίνει όλο και περισσότερο αυτές τις μέρες.

Πέρασε και το τέλος του κόσμου απότυχαν και οι Μάγιας. Ραντεβού στην επόμενη ημερομηνία. Επόμενη φυλή με επαφές τρίτου τύπου με εξωγήινους παρακαλώ να κοπιάσει.

Πλάκα είχε. Όλος ο πλανήτης περίμενε το τέλος του κόσμου σε ξέφρενα πάρτι με ατελείωτο αλκοόλ, σεξ και καταχρήσεις. Αν είναι έτσι μου φαίνετε πως εγώ περιμένω το τέλος του κόσμου από τα 17 μου!

Δεν πρέπει να ψάχνουμε σε αρχαίες φυλές για να μας πουν για το τέλος του κόσμου. Είμαι πολύ βέβαιος πως θα το προβλέψει και με ακρίβεια κάποιο κράτος του σήμερα. Και όχι μόνο θα το προβλέψει αλλά θα το κάνει κιόλας. Πολύ απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Που λέτε

Δεν τα πολύ συμπαθώ τα Χριστούγεννα. Συμπαθώ τα τραπέζια τους, την ευκαιρία να βρεθείς με οικογένεια και φίλους, τις λίγες μέρες χαλάρωσης. Μα αρέσουν οι old times classics επαναλήψεις του Home Alone του Mr Bin και των Ghostbusters.

Μα αρέσει που κανένα κανάλι δεν μπορεί να συντονιστεί με την αντίστροφη μέτρηση για το 2013. Που άλλοι είναι στο επτά- έξι και άλλοι αγκαλιάζονται και φιλιούνται. Συντονιστείτε ρε!!!

Τώρα που είπα αντίστροφη μέτρηση ωραία είναι που σβήνουμε τα φώτα έστω για δέκα δευτερόλεπτα . Ειδικά σε κανένα καλό ρεβεγιόν 10 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να εξακριβώσεις αν είναι αληθινά ή σιλικόνη της απέναντι γκόμενας μεμχεμχμεχ

Τα ίδια όμως τα Χριστούγεννα σαν γιορτή του σήμερα τα αντιπαθώ.

Δεν μου αρέσει το γεγονός πως για να γιορτάσουμε τη γέννηση του γιου του Θεού πρέπει να κάμουμε δικέφαλους από τις τσάντες με τα ψώνια. Λες και ο Χριστός γεννήθηκε στο mall της Βηθλεέμ

Θα προτιμούσα για παράδειγμα παρά την μέρα που γεννήθηκε να γιορτάζαμε την μέρα που ο Χριστός τα έχωσε στους Γραμματείς και τους Φαρισαίους. Εκεί θα γούσταρα τρελά.

Και εξηγήστε μου ένας γιατί επειδή γεννήθηκε ο Χριστός στολίζουμε ένα δέντρο στο σπίτι??? Ποτέ δεν το κατάλαβα ποτέ δεν κατάφερα να κάνω το συνειρμό. Σε φάτνη γεννήθηκε ρε όχι πας το πεύκο.

Γιατί δεν βάζουμε κανένα μπεμπερούι στο σπίτι δίπλα που το κρεβάτι μας? Γιατί δεν ρίχνουμε λίγο άχυρο στο σπίτι έτσι να κάνουμε ατμόσφαιρα

Ή στο κάτω κάτω γιατί να μεν φωνάξω τους φίλους μου τους «Μάγους» να φέρουν κανά «λιβάνι» να μυρίσει η γειτονιά να δουν το θείο βρέφος ομπρός τους να τους ραππάρει «Γιο μεν είμαι ο Γιός!»

Είναι κάποια πράγματα που δεν κολλάνε. Αυτή η μανία του υπερκαταναλωτισμού ρε παιδί μου.

Αχ ρε κυπραίε αδιόρθωτε. Που για σένα το θαύμα το Χριστουγέννων είναι να περάσει η βίζα χωρίς να έσχει μέσα!!

Που για σένα το θαύμα των Χριστουγέννων είναι να βάλει 70% το Debenhams και να πας και να βρεις στο size σου. It’s a miracle It’s a miracle!!

Λες και οι Μάγοι τότε έκαναν το ταξίδι τους εξαργυρώνοντας τα μίλια από την sunmiles κάρτα τους

Την γέννηση του Χριστούλη αυτή τη χρονιά σας προσφέρει η εταιρεία Σιακόλας group of companies. Έτσι θα τα καταντήσουνε τα Χριστούγεννα με χορηγό. Το σήμα θα μπαίνει κάθε χρόνο στο εσκιμούι του μωρού jesussss!

Τα pambers πρόσφεραν στο θείο βρέφος 5 κούτες δώρο γιατί ήταν το πρώτο μωρό που γεννήθηκε ακριβώς στη χρονολογία 0 !

Το κρεοπωλείο του Ορφανίδη πουλάει το ριφούι που έβραζε το θείο βρέφος μισή τιμή!

Σοβαρά τωρά αν ήταν στις μέρες μας ο Ιωσήφ θα έπιανε το χρυσό που του έφεραν οι Μάγοι να πάει στο πρώτο ενεχυροδανειστήριο του κάθε τοκογλύφου για να καταφέρει να πληρώσει την κλινική « Φάτνη»..

Tζαι πείτε μου ήντα chance να μεν τον λαπορτάρουν για παράνομη στάθμευση γαδάρου οι αστυνομικοί.

«Το νόημα των Χριστουγέννων είναι η αγάπη στις καρδιές μας, και ειρήνη σε όλο τον κόσμο και όλοι πρόσφυγες στα σπίτια τους!» Αν δεν έγραψε καλά στις κάμερες αγαπητοί πολιτκάντηδες μπορούμε να το ξαναγυρίσουμε από το καλό σας το προφίλ!

Συγχώρεσε με Χριστέ μου no offence απλά δυσκολεύομαι λίγο να πιστέψω στο όλο θεϊκό έργο είτε δικό σου είτε του ξαδέρφου σου του Αλλάχ είτε του παχύσαρκου θείου σου του Βούδα.

Όταν ακόμα πεθαίνουν στη Γη παιδιά από πείνα ενώ το καλάθι των σκουπιδιών μου είναι χορτάτο….

Όταν πεθαίνει κόσμος από μολυσμένο νερό όταν εγώ πίνω εμφιαλωμένο γιατί μου μυρίζει το νερό της βρύσης…

Όταν αν είναι δυνατό με το τόσο τσιμέντο με τα τόσα κτήρια με τα τόσα γαμημένα σπίρτα και αναπτήρες που έχουμε για να φτιάξουμε μια φωτιά πεθαίνει κόσμος από το κρύο…

..ε συγχωρέστε με κύριοι επουράνιοι θεοί αλλά έχετε αρχίσει να ξεφτίζετε πολύ. Πάρα μα πάρα πολύ.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη μανία σας να αφήνεται παιδιά να πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο έτσι, για να μάθουμε, γιατί πήραμε το κακό το δρόμο, για να συνετιστούμε…

Με τέτοιους θεούς πάλι καλά που βγήκαμε και έτσι να λέτε…

Για σας παιδιά καλά να περνάτε. Σας ευχαριστώ που ήσασταν εδώ μαζί μου για αυτή τη χρονιά, να το ξέρετε πως αν δεν ήταν η δική σας στήριξη θα κρατούσα το σαχλό χιούμορ μου για μενα και την παρέα μου. Και νομίζω πρέπει να έχει αρχίσει να το βαριέται κιόλας. Όχι η παρέα μου, εγώ!

Cheers and beers φίλοι μου ραντεβού από χρόνου λοιπόν  και πάμε 6,5,4,3,2,1….ΚΑΙ ΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗ!!!!!

 Αναπάντητο ερώτημα! Αφού το νερό του Αγρού είναι από ευλογημένο τόπο γιατί εν έγινε κρασί να τελειώνουμε? (Ηοοlifan)

Ρητό της χρονιάς. Όποιος έρθει να μου πουλήσει τσαμπουκάδες να ξέρει πως είμαι καλά οικονομικά και θα αγοράσω…(Ηοοlifan)

Y.Γ Ρε μπας και δεν ήταν άστρο φωτεινό τελικά. Κάτι μου λέει πως ήταν φωτοβολίδα από αυτές που ρίχνουν για βοήθεια. Την έριξε ο μικρός μόλις κατάλαβε που τον έστειλε ο πατέρας του…

Φωτογραφία 1. ” Με τις ευλογίες σας Πάτερ….”

Φωτογραφία 2. ” Η ελευθερία μας…”