Δεν θα σε ξεχάσουμε τα ακούς!


Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια και όμως είναι σαν να έγινε χτες. Πέρασαν 5 χρόνια και όμως η ένοχος γυρνάει ανενόχλητη και ελεύθερη συνεχίζοντας τη ζωή της την ίδια ώρα που εσύ βρίσκεσαι μακριά μας.

Χτες το βράδυ στις 5 το πρωί την ίδια ώρα του τραγικού δυστυχήματος οι οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 9 έδωσαν για άλλη μια χρονιά το παρόν τους στο σημείο που σου έκοψαν το νήμα της ζωής αγαπημένε Αιμίλιε. Τέτοιες ενέργειες είναι που κάνουν οι οργανωμένοι μας και κλείνουν τα στόματα όλων. Γιατί αντί να προβάλλονται αυτές και τόσες άλλες ανθρωπιστικές ενέργειες όλοι τρέχουν να πουλήσουν τα επεισόδια και τη βία. Αυτά βλέπεται πουλάνε περισσότερο από ένα νεκρό παλληκάρι 17 χρονών..

Φώναξαν και πάλι ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, άφησαν λίγα λουλούδια και μηνύματα  για συντροφιά. Δεν θα ξεχάσουμε Αιμίλιε ποτέ το πόσο άδικα και άδοξα έφυγες από κοντά μας. Μα πάνω από όλα δεν θα ξεχάσουμε την ασέβεια της ενόχου και της οικογένειας της..

Είναι χρέος και καθήκον μας να κρατούμε την μνήμη σου άσβεστη, να παλεύουμε μέχρι την μέρα της δικαιοσύνης. Αν υπάρχει βέβαια δικαιοσύνη σε αυτό το τόπο. Μια δικαιοσύνη που μετριέται με τα λεφτά και τα κουμπαριλίκια, μια δικαιοσύνη που τα ματσώνει χοντρά για να κάνει ταξιδάκια αναψυχής την ώρα που εσύ έκανες το ταξίδι χωρίς επιστροφή.

Αυτή είναι. Θα βγάζουμε τη μούρη σου στο διαδίκτυο μέχρι να σε μάθει ο κόσμος όλος. Μέχρι να μάθουν όλοι τη πάστα είσαι εσύ και η οικογένεια σου που χτύπησες ένα παιδί περνώντας με κόκκινο και το άφησες αβοήθητο να ξεψυχήσει και από τότε κρύβεσαι με τις πλάτες του μπαμπά. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι να κοιτάζεις τα μούτρα σου στο καθρέφτη. Δεν θα ξεχάσουμε όμως. Δεν θα σωπάσουμε. Τα ακούς. Μπορεί να μην δικαστείς ποτέ στη ζωή σου μα να ξέρεις πως θα σε κάνουμε να κρύβεσαι σαν ποντίκι για την υπόλοιπη μίζερη ζωή σου. Γιατί πολύ απλά δεν είχες τα κότσια να παραδεχτείς το λάθος σου και να πεις ένα συγνώμη που σκότωσες ένα παλληκάρι

 

Υ.Γ Μηνύματα αλληλεγγύης άφησαν στο χώρο και οι οργανωμένοι του Συφ.Αελ. Σαν τριφυλλι νετ τους ευχαριστούμε θερμά. Πάνω από όλα άνθρωποι είμαστε όλοι