Οι ευχές των ποδοσφαιριστών μας



Τις ευχές τους στον κόσμο της Ομόνοιας έστειλαν οι Δημήτρης Χριστοφή, Ρενάτο Μαργκάσα και Χάρης Κυριάκου, από τα αποδυτήρια του Γ.Σ.Π. μετά τη λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης της ομάδας μας κόντρα στον Εθνικό.

Ο Δημήτρης Χριστοφή επεσήμανε ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο το περασμένο Σάββατο και τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές περιμένουν και τους υπόλοιπους δίπλα στην ομάδα, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα σημείωσε πως ήταν κρίμα το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν πέτυχε περισσότερα γκολ κόντρα στον Εθνικό, ενώ ανέφερε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας στο υπόλοιπο της σεζόν.

Τέλος, ο Χάρης Κυριάκου χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι η ομάδα μας πέτυχε πέντε συνεχόμενες νίκες και κάλεσε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στα συνεχόμενα ντέρμπι που μας περιμένουν.

Πιο κάτω παραθέτουμε το σύντομο βίντεο: