Διαφάνεια και πλάνο ενόψει δανεισμού


Ζητούμε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΠΛΑΝΟ ενόψει δανεισμού

Πώς θα μπορούσε η ιστοσελίδα μας να μείνει μακριά από τις ειδήσεις, πόσο μάλλον όταν αυτές αφορούν το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μιλάμε φυσικά για το δάνειο που χιλιοειπώθηκε και έχουν γραφτεί τόσα και τόσα για αυτό.

Τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και όλα βαδίζουν προς το αίσιο τέλος της ιστορίας. Όχι στο τέλος όμως και του οικονομικού μας προβλήματος, αφού το δάνειο δίνει απλά τη δυνατότητα να σκεφτείς σωστά και να λειτουργήσεις χωρίς βιασύνη.

Ακούγονται τον τελευταίο καιρό για δάνεια ύψους 5 μέχρι και 15 εκατομμύρια. Μόλις διαβάσαμε το 15 εκατομμύρια το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο νου είναι αν είναι όντως επιλογή λύσης ή απελπισίας.

Ρωτώντας ανθρώπους σπουδασμένους και ΟΜΟΝΟΙΑτες που τους ζητήθηκε και επίσημα η άποψη τους στο όλο θέμα, μας είπαν ότι οι προβληματισμοί μας είναι πέρα για πέρα λογικοί. Ένα δάνειο ύψους 15 εκατομμυρίων με τόκους 10% σημαίνει 1.5 εκατομμύρια το χρόνο ΜΟΝΟ για τόκους. Ειλικρινά η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να δώσει 10-15 εκατομμύρια σε τόκους και άλλα τόσα που χρωστάμε? Είναι αυτή η λύση η εφικτή?

Πιστεύουμε πως με ένα δάνειο 5-7 εκατομμύριων λύνονται όλα μας τα προβλήματα και το μέλλον μοιάζει πιο εφικτό αφού είναι ένα ποσό που με έργο και κόπο μπορεί να πληρώνεται. Μιλήσαμε πριν λίγες μέρες με άτομα του διοικητικού συμβουλίου που είναι αρκετά κοντά στην όλη υπόθεση του δανείου και βάζωντας τις σκέψεις μας στο τραπέζι μας είπαν ότι συμμερίζονται τους ίδιους προβληματισμούς.

Καλό θα ήταν από την ίδια τη Διοίκηση να βγει προς τα έξω για τί ποσό μιλάμε. Άλλο το 5 και άλλο το 15 και άμα αφορά το μέλλον της ομάδας μας ΝΑΙ θα θέλαμε να γνωρίζουμε. Να ξεκαθαρίσει η διοίκηση στο κόσμο το ακριβές ποσό του δανεισμού, το πλάνο που θα ακολουθήσουμε και να δώσει αποδείξεις και τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως όλα θα τηρηθούν ευλαβικά στο πλάνο που θα ακολουθήσουμε.