Green Devil: Ησυχία να φωνάξουν τα φλωράκια


Green Devil

Green Devil

Τριάλαλαλαλα, τριάλαλαλαλα… ωπ τι μου κάμνετε σκληροπυρηνικοί μου φίλοι? Καλός σας είβραμεν τζε πάλι… Εδέραμε τα χτιτζιά που να παν 2η κατηγορία τζε να ξιλιφτούσιν…. Πάμε όμως στο αρθρούι μου… εν αξίζει να αναλώνουμε με Άχνες

Σας το είπα πολλές φορές, εδώ θα γίνεται ενημέρωση. Κάτι που τα πλείστα κωλοσάιτ εδώ στην Κύπρο όταν αφορά το τραβέλι αποέΡλ κρύβουν την αλήθεια, μη δημοσιεύοντας την.

Αντικειμενική ενημέρωση … καλά σας πιστέψαμε.

Πόσοι από εσάς γνωρίζετε ότι χτες στο παιχνίδι του παραρτήματος με τη Δόξα έγινε της πουτάνας? Πόσοι από εσάς γνωρίζεται ότι παίχτηκε ξύλο 2 φορές, πέτρες πήγαιναν και έρχονταν μαζί με μολότοφ και στο τέλος χρησιμοποιήθηκαν μέσα στους δρόμους της πόλης δακρυγόνα?

Σχεδόν κανείς, αυτό το γνωρίζω

Ο λόγος αγαπητοί μου φίλοι είναι επειδή προστατεύουν το αγαπημένο τους παιδί. Να σας πει ο Green Devil σας τι έγινε.

Τα κομπλεξικά λαγουδάκια αφού φτάσανε στο γήπεδο με καθυστέρηση, έφτασαν μετά και την έναρξη του παιχνιδιού, έτσι επείαν να μπουν μέσα ούλλοι την ίδια στιγμή. Εθέλαν δηλαδή να περάσουν 200 άτομα χωρίς έλεγχο ούτε για εισιτήριο αλλά ούτε σωματικό.

Με το θέμα ασχολήθηκαν μόνο 3 αθλητικές ιστοσελίδες. Το protathlima  που το έγραψε ο Μικαέλλος, ο γνωστός αρθρογράφος που γράφει και στο σκατά.νετ (θα αναφερθώ μετά στο άρθρο του), το balla της ανόρθωσης που αναφέρεται σε μικροεπεισόδια και το 24sports. Όλα τα άλλα δεν είδαν τίποτα, ούτε στην αρχή του παιχνιδιού, ούτε στο τέλος που έγινε χρήση δακρυγόνων, ούτε που σχολιάστηκε από όλους τους δημοσιογράφους την ώρα της διάσκεψης τύπου.

Πρέπει να είχανε οδηγίες φαίνεται από τον Ραούφ να μην ακουστεί !! Εγώ δεν πήρα τέτοιες, sorryyyy  (Ραούφ γράφε: [email protected])

Δείτε με πιο τρόπο μας περιγράφει το σκηνικό ο Μικαέλλος:  Έγιναν επεισόδια λόγω της επιθυμίας των οπαδών που έφτασαν μαζικά στο γήπεδο να εισέλθουν το ταχύτερο δυνατό και της προσπάθειας της αστυνομίας να ελέγξει την είσοδο.

Αν ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ: Προκλητική συμπεριφορά ανεγκέφαλων οπαδών που προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήρια ενώ υπήρχε και πρόκληση προς την αστυνομία. Όσοι ήταν στο γήπεδο κινδύνεψαν για κάποιους ανεγκέφαλους αφού η χρήση δακρυγόνων έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα για όλους. Ζημιές σε αυτοκίνητα και σπίτια από τους Χούλιγκανς που για άλλη μια φορά δίνουν το παρών τους. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουνε κάποιοι πως αυτοί οι ανεγκέφαλοι διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα και για να γίνει αυτό πρέπει να συνεργαστούν οι ομάδες με την αστυνομία.

Το χειρότερο είναι πως μία γυναίκα χρειάστηκε να κρατηθεί στο νοσοκομείο λόγω των επεισοδίων. Αναφορά από τα sites μηδενική. Κάποιοι τα είπαν μικροεπεισόδια μάλιστα… με αιμορραγική θλάση εγκεφάλου και κάταγμα κρανίου νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Λάρνακας 30χρονη σκατού. Μάλιστα, αναφορά κανείς τους και οι υπόλοιπο μικροεπεισόδια… ναι ρε, σιγά… πεθάνανε καμιά 20αριά, 100 νοσηλεύονται νοσοκομείο… μαλακιούλες.

Τελικά οι πιο μεγάλοι αλήτες είστε εσείς, οι δημοσιογράφοι.

Ένα βίντεο που ανέβασαν οι ίδιοι (μην το κατεβάσετε γιατί το έχω στο pc μου) το οποίο είναι πριν να μπουν στο γήπεδο. Αυτό το σκηνικό περιγράφεται ως προκλήθηκε λίγη αναστάτωση. Το μετά σκηνικό που δεν έχουμε βίντεο περιγράφτηκε ως μικροεπεισόδια (υπενθυμίζω… μόνο από 3 ιστοσελίδες !!)… περιμένουμε την εξέλιξη !!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΥΓ: Η ζωή εν όπως τη φλωρέντζα, κάμνει μιαν, κάμνει θκυο, ε… στην τρίτην εν να ανάψει