Υπό παρακολούθηση: Μάρκο Σοάρες


ipo parakolouthisi_omo-axna_22-12-12

Όπως εσείς το ζητήσατε, στον αγώνα της ομάδας μας με τον Εθνικό Άχνας, παρακολουθήσαμε το “6άρι” της ομάδας μας. Ο Μάρκο Σοάρες τέθηκε υπό παρακολούθηση από τη στήλη μας και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα!

Θυμίζουμε πως μπορείτε να επηρεάζεται την απόφαση της στήλης για το επόμενο “θύμα” μας διαλέγοντας μέσω facebook (comment κάτω από το άρθρο) τον ποδοσφαιριστή που θέλετε εσείς να παρακολουθούμε σε αγώνα της ομάδας μας. Ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα παρακολουθηθεί στην επόμενη ευκαιρία.

Παρακάτω αναλυτικότερα η απόδοση του Μάρκο Σοάρες στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ.

ipo parakolouthisi_omo-axna_22-12-12

 

Ο ποδοσφαιριστής μας αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα. Αγωνίστηκε σαν αμυντικός μέσος και κάλυψε όταν χρειάστηκε ανοικτούς χώρους, ενώ από τα πόδια του πέρασαν πολλές επιθέσεις. Όπως είδαμε και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας μας, ο άξονας λειτούργησε για άλλο ένα παιχνίδι ευεργετικά και σίγουρα ο Σοάρες είχε καταλυτικό ρόλο.

Με 60 επαφές στη μπάλα, λογικός αριθμός αν αναλογιστεί κανείς ότι το παιχνίδι ξεκινά συχνά από τον ίδιο, ο ποδοσφαιριστής μας είχε υψηλό ποσοστό ευστοχίας στις μεταβιβάσεις με 86.36%.

Μάλιστα πολλές απ’ αυτές ήταν μακρινές, διαγώνιες μπαλιές προς τα φτερά της ομάδας. Στις προσωπικές μονομαχίες έχασε μόνο 2, ενώ στις άλλες 12 βγήκε νικητής. Ένας πραγματικά μαχητικός ποδοσφαιριστής στο χώρο του κέντρου.

Ευχόμαστε στον Σοάρες καλή συνέχεια και γρήγορη επιστροφή από τις Εθνικές του υποχρεώσεις!