Προσοχή στις κάρτες!


Προσοχή στις κάρτες παιδιά. Το ξέρουμε δεν είναι απόλυτα στο χέρι μας μιας και οι διαιτητές έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές πως όταν αντικρίζουν φανέλα με τριφύλλι παθαίνουν πρόβλημα και στην όραση και στην ακοή τους. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή ούτως ώστε να πάμε στα ντέρμπι με τις περισσότερο δυνατές επιλογές για τον προπονητή μας.

Μετά τη διακοπή η ομάδα μας καλείται να δώσει απαντήσεις αντιμετωπίζοντας τις ομάδες της τετράδας. Οι πολλοί τραυματισμοί και η απουσία Σοάρες λόγω εθνικών υποχρεώσεων κάνουν τη ζωή δύσκολη στο Τόνι Σαβέφσκι που πρέπει να βρει τις λύσεις στο γρίφο των ντέρπι

Ας προσέξουν λοιπόν οι ποδοσφαιριστές μας γιατί τους έχουμε απόλυτη ανάγκη για να πετύχουμε την είσοδο μας στη τετράδα. Μπορεί να μην κινδυνεύουμε άμεσα εκτός από Νούνο Ασίς, Αλαμπί και Σκαραμοτσίνο που έχουν από τρεις αλλά το έργο το έχουμε ξαναδεί. Κάτι μας λέει πως στους αγώνες με Αεκ και Αελ οι κίτρινες κάρτες για την ομάδα μας θα πέφτουν βροχή. Για αυτό προσοχή μάγκες, στις αντιδράσεις μας κυρίως αφού κάτι τέτοιες εύκολες κάρτες θα τις κυνηγάνε τα κοράκια.