Με φωνή και τραγούδι


gate 9 supporters

gate 9 supporters

Αυτός είναι ο δικός μας ρόλος σήμερα στο στάδιο ΓΣΠ. Η ομάδα μας θέλει να κλείσει με νίκη πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων και για αυτό σήμερα ο κόσμος στο γήπεδο θα πρέπει να δώσει τα πάντα για να στηρίξει θερμά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας κόντρα στην Άχνα.

Ο αγώνας σίγουρα δεν είναι εύκολος, ενώ κρύβει δεκάδες παγίδες τύπου “Μαύρου Δάσους” για όλους εμάς που γνωρίζουμε τι τραβάμε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε την ομάδα ήθους.

Είναι πολλοί οι λόγοι που σήμερα στο γήπεδο πέραν της μαζικής όπως αναμένεται παρουσίας του κόσμου, πρέπει να έχουμε θερμή στήριξη στην κάθε προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και να ενεργήσουμε ως μοχλός πίεσης προς την νίκη. Μια πολύ καθοριστικής σημασίας νίκη για την ομάδα μας.

Απόσπασμα από την ανακοίνωση της Θύρας 9:
Ο αγώνας του σαββάτου με την ευνοούμενη ομάδα της άχνας αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δώσουμε άπαντες το μήνυμα της αντεπίθεσης, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οπαδικό επίπεδο. Η ομάδα καλείται να συνεχίσει το σερί των επιτυχών αποτελεσμάτων και ο κόσμος καλείται για άλλη μια φορά να δώσει τα δικά του διαπιστευτήρια για την τρέλα και την αγάπη που κουβαλά για αυτή την ομάδα.

Η Θύρα 9 καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο και με την φωνή του να κάνει το γήπεδο καμίνι και να λιώσει τους αντιπάλους. Πάμε χιλιάδες για να καταλάβουν όλοι πως ο περήφανος αυτός λαός δεν καταλαβαίνει τίποτα, πάμε χιλιάδες για να φωνάξουμε το όνομα της καψούρας μας και να προστατέψουμε την ομάδα μας από αυτούς που θέλουν να την βλάψουν.