Green Devil: Έχετε ολοκληρωθεί


Green Devil

Green Devil

Γεια σας πιστοί αναγνώστες της πιο σκοτεινής στήλης. Εσχιέσατε πάνω σας α? Εθυμηθήκατε ούλλοι τον Green Devil την ώρα της συντέλειας. Πουσχτούθκια…

Εγώ να δείτε, άψα φουκούες και έκλεισα ένα κομμάτι της Κολάσεως Prive για 300 000 ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να κάτσουμε να το γιορτάσουμε, να σας δώκω κάρτες VIP, να σας δείξω που θα είναι το γήπεδο μας και έμεινα έτσι… Ευτυχώς που είμαι μάστρος αλλιώς θα είχα πρόβλημα.

Το τραγικό της υπόθεσης εν ότι επίστεψα τον κάθε βαυρανάφεντο που εθυμήθηκε να γράψει άρθρο, ενώ οι Μάγια εν δαμέ εδώ και χιλιάδες χρόνια και θα εμπορούσα να τους ρωτήσω. Αυτά παθαίνεις άμα ο νους σου εν στη μάππα. Θκιάολε μαζί μου

Πρέπει να νιώθετε πολλά περήφανοι σαν άνθρωποι. Είδατε αλλαγή χιλιετίας, είδατε αλλαγή του κύκλου των Μάγια (κάθε 7785 χρόνια), είδατε την Αέλ να παίρνει πρωτάθλημα, τι άλλο θέλετε για να ολοκληρωθείτε?

Αχάριστοι… Κανεί σας, πάμε στα της Γης

Πέστε μας ένα άθλημα που δικαιούνται να παίζουν ράτσες που ΔΕΝ θυμίζουν Ευρωπαίο. Είναι το μόνο άθλημα που δε θα ασχοληθεί το παράρτημα και να το διαλύσει. Εκεί να ποντάρουμε να έχουμε την ησυχία μας.

Εμφανιστήκανε οι οπαδοί του καναπέ να πάνε 3 φορές τη ζωή τους σε γήπεδο φούτσαλ και να δέρουν οι 300 τους 5-10 αθλητές για να το παίξουν Χούλιγκαν. Έλα έλα… κόψτε κάτι πριν σας γυρίσει ο Michael Moore ντοκιμαντέρ.

Οι πιο σκληροί Χούλιγκανς στον κόσμο. Εμφανίζονται ανά 100άδες και κτυπάνε τον άλλο που δεν είναι οπαδός την ώρα που βρίσκεται κλεισμένος σε ένα δωμάτιο. Η αναλογία πάντα να είναι 10 προς 1 είτε περισσότεροι.

Εμφανίζονται στην Κύπρο και αυτοχαρακτηρίζονται Έλληνες Πατριώτες Νεοναζί. Έλληνες επειδή… εεεεε …. χμμμ… εεεεε ναι, προχωράμε. Πατριώτες….. αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω, ποτέ δεν είχαν πατρίδα, ούτε καν το 1960 και.. Νεοναζί επειδή είναι γαλανομάτες, ξανθοί, ολόλευκοι και γενικά ολόιδιοι με την Άρεια φυλή.

Όποιος δεν πιστεύει ας δει το δείγμα

Τον βλέπεις και βάζεις στοίχημα πως εκπροσωπά την Άρια Φυλή… Η αυθεντικότητα στο μεγαλείο της

Το θέμα όμως ότι εκτός από το φούτσαλ τα ίδια κάνουν και στα άλλα αθλήματα. Έχουν γαμήσει και το Μπάσκετ αλλά και την παρωδία Ποδόσφαιρο Κύπρου. Τα αθλήματα κραυγάζουν από πόνο κάθε βδομάδα. Άνοιξε, κλείσε, άνοιξε κλείσε παραθυρούθκια εθύμησε μου καλαμαρίστικη τηλεόραση.

Αχα, έτο γιατί εν οι Έλληνες.

Πάμε και στον αγαπημένο μου… μακάρι να`χα τη δουλειά του. Βασικά δεν είναι δουλειά, είναι κάτι σαν παχουλή σύνταξη που ήρθε και γράφει το όνομα σου. Δεν θα τα έπιανες εσύ? Με έτσι κρίση θα μιλούσα και Κυπριακά αν ήμουν στη θέση του.

Ο ιπτάμενος Ολλανδός έφυγε για να πάει στη χώρα του να κάνει διακοπές. Αν έφευγε 23-3 δεν θα έκανε διακοπές. Γι`αυτό ο φίλος μας διόρισε τους διαιτητές από χτες για να φεύγει… μη χάσει και το τέλος του κόσμου. Μιας και ο μισθός του Ολλανδού μεθύστακα ανέρχεται στις 600 000 ευρώ είπε να πάει κανένα περίπατο μπας και μπορέσει να τα σπαταλήσει.

Αύριο μάππα. Πιάνουμε τη φωνούα μας, το διπλοκάμπινο γεμώνουμεν το τζαι με πλάσματα, τζαι με πετρόλαον τζαι ξεκινούμε για Φαν Κλαμπ. Ψήνουμεν τα ούτσιαλι μας, πίννουμεν τες πύρες μας τζαι μετά ξεκινούμεν όλοι μαζί να πάμε να εναποθέσουμε ευλαβικά τη φωνή μας στα τσιμένα της Βόρειας.

OΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΤΖΑΙ ΟΥΛΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ

Ανέδκοτο Χριστουγεννιάτικο:

Μια φορά και ένα καιρό μερικοί νάνοι του Άη Βασίλη εφάαν 2-3 πιντωμένα άσπρο clear και αρρωστήσαν (ξέρετε εσείς). Έπιασεν ο Άη Βασίλης όποιον ήβρεν που τα περίχωρα αλλά δεν έφκεννε η δουλειά σε σωστούς ρυθμούς.  Άρχισε να αγχώνεται ο Άγιος μας αν θα εν έτοιμα τα δώρα.

Μετά που μια ωρούα πάνω κάτω (57 λεπτά) ήρτεν η Βασίλενα και λαλεί του … babyyyyy heheh εξέχασα να σου πω, για τις γιορτές θα μας επισκεφτεί η μητερούλα μου.

Καταλαμβαίνετε τι shock ήταν για τον Άγιο μας η εξέλιξη της μέρας. Λαλεί σου ο Άγιος ας πάω λιο στα ελάφια να δω τι κάμνουv να ηρεμήσω…

Φτάνει στο χώρο που ήταν τα ελάφια και βλέπει τα 2 να εν χαμέ με μιαν τζοιλιά τοοοόση, έτοιμα να γεννήσουν και κανένας δεν τον είχε ενημερώσει ενώ ο φράχτης ήταν σπασμένος και ελείπαν αλλό 3. Απελπίστηκε αλλά λαλεί σου θα τα καταφέρουμε, με ότι έχουμε θα τα καταφέρουμε, απλά είναι μια δύσκολη χρονιά.

Πάει να βάλει τα δώρα στο έλκηθρο και η μια σακκούλα ετρύπησε και εππέσαν τα δώρα μέσα στο χιόνι. Ε τι να κάμει, άρχισε να σιγομουρμουρά και να μαζεύκει… με τα νεύρα του πάνω που τη κελλέ.

Λαλεί σου πάω να πιω 2 shots ζιβάνα να φέρω τον νου μου να μου φύουν και τα νεύρα και συνεχίζουμε. Ανοίγει το ψυγείο και βλέπει τη Ζιβάνα όφκερη ενώ στον καναπέ δίπλα 2 νάνοι τίρλα στο ποτό.

Λαλεί σου ο Άη Βασίλης συγκρατήθου γιατί θα κάμω έγκλημα… ενώ όπως σκέφτεται κτυπάει το κουδούνι.

Ανοίγει την πόρτα ο Άγιος και βλέπει ένα άγγελο με ένα όμορφο δέντρο.

-Γεια σου Άγιε μου και καλά σου Χριστούγεννα. Υπέροχη μέρα σήμερα… σου έφερα ένα δεντρό, που να το βάλω?

Και έτσι ξεκίνησε το έθιμο με το αγγελάκι στη μούττη του δεντρού… η καλύτερα με το δεντρό στον …….. του.

 

ΥΓ: Γαμώτο, εν ήρτεν το τέλος του κόσμου… πάλε δουλειά που Δευτέρας

ΥΓ2: Αν ήταν ο Hoolifan αντί ο Άη Βασίλης ίντα chance να μεν του ελάλεν πισκάλα το του κώλου σου?