Μας έχει ανάγκη η ιστορία της ομάδας


gate 9 season 2003-04

gate 9 season 2003-04

Όσες φορές και να γράψουμε για την βαρύτητα που έχει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για αυτή την ομάδα είναι λίγες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μεγαλούργησε με τον κόσμο στο πλευρό της και είναι κάτι που βγάζει μάτι. Χωρίς εμάς, το κόσμο της ομάδας δεν θα είχε αυτή την ιστορία η ομάδα του λαού και πρέπει να το χωνέψουμε πλέον, πως η ομάδα μας έχει ανάγκη.

Στις σημερινές δηλώσεις των Λεάντρο και Χριστοφή έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη που έχουν οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν το κόσμο στο πλευρό τους.

Για τον κόσμο της ομάδας: «Σίγουρα δεν νιώθουμε καλά χωρίς τον κόσμο μας. Είναι κάτι που συζητάμε μεταξύ μας. Είναι αναγκαίος ο κόσμος. Για αυτό θέλαμε να έρθουμε εδώ και εγώ και ο Λέο, για να του πούμε πως τον έχουμε ανάγκη. Ελπίζω να τον δούμε στο γήπεδο το Σάββατο».

Οι δυσκολίες της φετινής χρονιάς είναι πολλές. Το οικονομικό πρόβλημα δημιούργησε δεκάδες προβλήματα στην ομάδα και χάλασε από νωρίς το φετινό κλίμα. Σιγά σιγά η ομάδα βρήκε τα πατήματα της και στάθηκε υπό τις περιστάσεις στο ύψος της. Η χρονιά δεν τελειώνει εδώ, έχουμε πολλές ακόμη δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε και πρέπει να είμαστε όλοι παρών σε αυτή τη μάχη.

Ο δικός μας ρόλος αδέρφια είναι στο γήπεδο, δίπλα σε κάθε αγώνα της ομάδας μας, με φωνή και τραγούδι να ζεσταίνουμε τον αγωνιστικό χώρο και να σπρώχνουμε τους ποδοσφαιριστές μας στις επιτυχίες.

Το Σάββατο, είναι η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζικά στο γήπεδο, πριν τη διακοπή των Χριστογέννων και να πάρουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο και να σπρώξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη πιο ψηλά. Όλοι εκεί δίπλα στην μεγάλη μας αγάπη. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ.