Σπούγκιν: Είμαι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας παραχώρησε ο Γιουβάλ Σπούνγκιν, από το Ισραήλ όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες για ιατρικούς λόγους. Ο διεθνής Ισραηλινός ακραίος αμυντικός τόνισε πως μοναδική του σκέψη είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει δυνατός στις υποχρεώσεις του με την ομάδα μας.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε φήμες και κουτσομπολιά όλα όσα λέγονται και γράφονται αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Έχω ενημερωθεί για όλα αυτά που λέγονται και γράφονται, ωστόσο θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι απλά φήμες και κουτσομπολιά. Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Εξάλλου, είμαι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και δεν με ενδιαφέρει ούτε τι γράφουν τα Μ.Μ.Ε., ούτε τι λένε οι ατζέντηδες ή ο καθένας».

Στη συνέχεια ο Γιουβάλ Σπούνγκιν μας ενημερώνει για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η θεραπεία που ακολουθεί, ενώ τονίζει την αφοσίωσή του στην Ομόνοια: «Βρίσκομαι στο Ισραήλ και θα ακολουθώ για άλλες τέσσερις μέρες την ειδική θεραπεία που μου έχουν συστήσει οι γιατροί εδώ. Μοναδική μου σκέψη είναι το πώς θα επιστρέψω δυνατός και υγιής στις υποχρεώσεις μου με την Ομόνοια, ούτως ώστε να ενισχύσω την ομάδα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος».

Τέλος, αφού δήλωσε ευτυχισμένος στην ομάδα μας, εξέφρασε την ευχή να τελειώσουν θετικά οι συζητήσεις που έχει με την Ομόνοια για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών: «Είμαι 100% συγκεντρωμένος στην Ομόνοια, είμαι ευτυχισμένος στην ομάδα και δεν σκέφτομαι οτιδήποτε άλλο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά στις συζητήσεις μου με την Ομόνοια, για ανανέωση της συνεργασίας μας».