Φωνάζουν για τον καρεκλοκένταυρο…


Ο κύριος Κουτσοκούμνης μας εκπλήσσει καθημερινά με τις πράξεις του! Σήμερα η έκπληξη ήταν διπλή. Πρώτα λάβαμε μια επιστολή από τον πειθαρχικό εισαγγελέα της ΚΟΠ (είναι αυτός που δεν αποδέχεται και εφεσιβάλλει αποφάσεις της Δικαστικής) για παραπομπή του σωματείου μας στην δικαστική επιτροπή μετά την ανακοίνωση μας στην οποία θέταμε στην ΚΟΠ διάφορα ερωτήματα, τα οποία είναι όμως ακόμη αναπάντητα. Ακολούθως διαβάσαμε μια ανακοίνωση έκπληξη της ομοσπονδίας υπογραμμένη από τον Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ ο οποίος προφανώς με οδηγίες του αφεντικού του και χωρίς να ενημερώσει οποιονδήποτε εμπλεκόμενο, αναφέρει για απόφαση αναστολής μέχρι νεοτέρας του πρωταθλήματος futsal! Διερωτόμαστε μέχρι πόσο αυτός ο κύριος θα είναι κολλημένος σε αυτή την καρέκλα καταστρέφοντας το κυπριακό ποδόσφαιρο…».

Αυτές είναι δηλώσεις του αντιπροέδρου του σωματείου…….του αποερλ!!

Το ακούσαμε και αυτό. Ε ρε λάστιχα έχετε πολύ γέλιο τελικά. Τις πιο ένδοξες σελίδες στην βρωμισμένη ιστορία σας τις χρωστάτε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στο Κουτσοκούμνη και τα τσιράκια του με την ασυλία και το σπρώξιμο των τελευταίων χρόνων και τολμάτε να φωνάζετε εσείς?? Εσείς που δεν έμεινε νόμος που δεν καταπατήσατε που δεν έμεινε ομάδα να μην την αδικήσετε! Εσείς φωνάζετε για τον καρεκλοκένταυρο που κάνετε τα πάντα για να μείνει στη θέση του την τελευταία δεκαετία για να προωθεί τα συμφέροντα σας? Εσείς φωνάζετε για τον καρεκλοκένταυρο που όχι μόνο του δώσατε την καρέκλα αλλά την προστατέψατε κιόλας σε περιόδους κρίσης??

Α και που είστε. Έχει διαφορά να φωνάζεις για να πέσει ένας δικτάτορας από τον να φωνάζεις για να βάλεις κάποιον άλλο δικτάτορα στη θέση του.

Για να επέλθει η κάθαρση στο πολυβασανισμένο κυπριακό πρωτάθλημα πρέπει πρώτα να γκρεμιστεί η πιο σιχαμερή παράγκα του τόπου επ ονόματι αποερλ.