ΟΜΟΝΟΙΑ πες το ΝΑΙ!


Κοινό αίτημα να αλλάξει ο νόμος για τις φωτοβολίδες κατέθεσαν αποερλ ανορθωση αεκ και απόλλωνας. Αναμενόμενο μιας και το αποερλ θα έπρεπε να είχε ήδη τιμωρηθεί με κεκλεισμένων μέχρι τώρα αλλά οι παρατηρητές μιμήθηκαν τον Φούλη στο αλληθώρισμα,  και οι υπόλοιποι πάνε πολύ καλά αγωνιστικά και δεν θέλουν να στερηθούν έδρα με καμία περίπτωση. ΟΜΟΝΟΙΑ και αελ φαίνεται να αντιδρούν σε αυτή την αλλαγή.

Από τη πλευρά μας πώς να μην αντιδρούμε όταν πέρσι στερηθήκαμε κοντά στο ένα εκατομμύριο από τα έσοδα μας και το κυριότερο στερηθήκαμε τόσα και τόσα ματς για να είμαστε στο γήπεδο δίπλα της. Για άλλη μια φορά η διπρόσωπη πολιτική της δικαιοσύνης της κοπ κάνει τα δικά της.

ΕΜΕΙΣ τολμάμε σαν σελίδα και παίρνουμε θέση. ΝΑΙ να αλλάξει ο νόμος, το έχουμε πει χιλιάδες φορές πως είμαστε υπέρμαχοι των φωτοβολίδων και της ατμόσφαιρας του γηπέδου φτάνει να μην ρίχνονται στον αγωνιστικό χώρο. ΝΑΙ  η διοίκηση μας να πει το οκ να φύγει επιτέλους αυτή η ηλίθια διάταξη από την προκήρυξη.

ΝΑΙ να αλλάξει γιατί έτσι και αλλιώς αδέρφια μην περιμένει κανείς να τιμωρηθούν αυτοί. Ακόμα και αν η επόμενη φωτοβολίδα του αποερλ ανάψει τόσο κοντά στον παρατηρητή που να του τσουρουφλίσει τα αυτιά του να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να τιμωρηθούν.

ΑΡΑ να αλλάξει αυτός ο άδικος νόμος και τουλάχιστον να μην τιμωρούμαστε και εμείς μαζί τους.

Πάλι θα την γλυτώσουν φίλοι και φίλες και αυτό ήταν αναμενόμενο. Εδώ έχουμε φωτογραφίες από τόσους αγώνες που άναψαν φωτοβολίδες και κανείς δεν ασχολήθηκε γιατί οι παρατηρητές δεν έγραψαν ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΟΛΗ, αυτά που διαφημίζουν ακόμα και οι ίδιοι στις σελίδες τους.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά ίσως να έχουμε την ευκαιρία να αποσύρουμε ένα νόμο που ταλαιπωρεί στην πλειοψηφία ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ εδώ και χρόνια. Βέβαια με αυτούς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Μπορεί να αλλάξει ο νόμος για όλους εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ! Θα δούμε

ΟΜΟΝΟΙΑ πες το ΝΑΙ να δούμε τα μαγικά τους και πάλι!! Μπορεί να μας πουν ότι οι δικές μας φωτοβολίδες είναι από αυτές που απαγορεύονται τελικά αλλά οι δικές τους είναι μέσα στη προκήρυξη!!!