Hοοlifan: Live λέμεν ρε φυγάες. Ναι ναι..


Hoolifan Omonoia Fans SiteΓια σας αέρκια μου καλά για σας χιλούκκια μου πράσινα. Ήσαστε καλά να σχιέρουμαι? Μπράβο μπράβο!

Χαλαρό weekend με την Αγία Νάπα. 3 γκολάκια στο χαλαρό έδωσαν την ευκαιρία στο λαό να ηρεμήσει για ένα Σαββατοκύριακο

Εκεράσαμε τις τιτσιροβύζες που την Αγία Νάπα 3 Lovely juice!

Και κυρίως είμαστε πάρα μα πάρα πολύ κοντά στη τετράδα. Όλα είναι ρευστά μάγκες. Πριν 4 εβδομάδες η 4η θέση φάνταζε άπιαστο όνειρο. Σήμερα βρισκόμαστε από τον πέμπτο και τον τέταρτο 2 βαθμούς. Άρα?

Άρα στον επόμενο αγώνα σηκώνουμε τον κώλο μας που τες καρέκλες πιάνουμε ένα καρτο ζιβανία αν είναι κρυάδα και ραντεβού στο ΓΣΠ. Να ξυπνήσουμε τους παλιούς εφιάλτες σε όλους.

Όχι πως η τετράδα είναι ο στόχος που αρμόζει στην ιστορία της ομάδας μας. Αρμόζει όμως και επιβάλλεται με τα σημερινά δεδομένα.

Επίσης μια κουβέντα για αυτούς που λένε και γράφουν συνεχώς σε οποιοδήποτε άρθρο και σε οποιαδήποτε είδηση «Αχ ρε ΟΜΟΝΟΙΑ και που σε καταντήσαν..»

Λοιπόν κοπέλια αν μεν κάμουμε κάτι όλοι μας να γυρίσουμε τη κατάσταση σας διαβεβαιώνω ότι θα την καταντήσουν ακόμα χειρότερα.

Άρα προσπαθήστε να μεταλλάξετε όλη αυτή την αρνητικότητα και την κατάπτωση σε πείσμα και οργή για να σηκώσουμε και πάλι την βασίλισσα στο θρόνο της.

Δεν χρειάζεται υπηκόους να της λένε για τα κουρέλια που φορεί. Χρειάζεται υπηκόους να την πάρουν από το χέρι να την πλύνουν να την καθαρίσουν να την στολίσουν, να τις γυαλίσουν τα άρματα και την πανοπλία, και να πάνε στο πλευρό της στο πόλεμο. Αυτό χρειάζεται.

Βλέπω σε που προς στιγμής ενόμισες εμπήκες σε λάθος στήλη, μεν αγχώνεσαι οι μαλακίες εν πάρακατω μεχμεχμεμχεx

Που λέτε. Aκριβώς όπως τον περίμενα ο χορός μας. Με μπόλικο πονοκέφαλο την επομένη και με αρκετές απώλειες μνήμης.Έχασα το κινητό μου και τη φωτογραφική μου σύνολο μνήμης πάνω που 30 Gb.

Με το που έμπαινες είχε και κάτι γκόμενες υπεύθυνες να παίρνουν τον κόσμο στα τραπέζια. Ώπα λέω

Κοίταξα την μια με το δολοφονικό-δεν μπορείς να αντισταθείς- βλέμμα μου, ενωμένα φρύδκια τζαι ζαωμένα σχείλη κοντέφκω της με το βάδισμα σαντές τζε έσχεις τσακιλουθκια μες τα παπούτσια, και της λέω.

-Ψιτ κοπελιά……θέλω να με βάλεις στη θέση μου μάνα μου!

Και παρολίγο να μου γυρίσει το σχεδιάγραμμα με τα τραπέζια στα μούτρα. Καλά κορασιά φταίω εγώ που εν η δουλειά σου. I am a naughty boy λέμεν βάρμε στη θέση μου!!!!!!

Ήρταν τζε κάτι σεκιούριτι τζιαμέ μόλις έγινε η παρεξήγησης με το μοτέλο ,εν είχαν ζινίσχι ρε οι γέριμοι. Πρέπει να δυσκολεύκουνται να βρουν ρούχα εν κρίμα.

Λαλώ του νιου . Όλα ντάξει ρε κεφάλι συνεχόμενο με σώμα? Εν μου μιλά.

Λαλώ του νάμπον είσαι δυσκοίλιος? Εν μου μιλά.

Λαλώ του τζαι εγώ ετσι εν να ήμουν ρε φίλε αν για να εβρω ρούχα που μου κάμνουν πήγαινα σε καταστήματα μόνο για εύσωμες. Φαντάζομαι τι περνάς στα αποδυτήρια που εν unisex…By the way εννεν φανέλα εκείνο που δοκιμάζεις εν εσώρουχο αλλά με τέτοια μούτρα σαν κώλος τζε εγώ ήταν συγχυστώ!

Mόλις του είπα έτσι ήβρα τζαι το τραπέζι μου τζε το νούμερο . Πολύ εξυπηρετικά παιδιά!!! Εστείλαν με αεροπορικώς. Την καρέκλα εν τη ήβρα είρτεν τζε ήβρε με εκείνη. Αου η ραχούα μου.

Αλλά ξέρετε με εν τζε κωλώνω. Σηκώθηκα εξησκονίστικα αντινάχτικα και πήγα πάλε κοντά του τζαι λαλώ του
– Έλα να σου πω σύρνεις με στον πάνω όροφο να σχιερετίσω κάτι γνωστούς και βαρκούμε να πάω που τες σκάλες???

Αλλά πανικός ο λάος. Είσχε γάμους εν εφέραν τόσο κόσμο ρε στο Παβίλιον.

Άρρωστος ο λαός λέμεν. Αφού μόλις εμπήκα και είδα τον κόσμο είπα του παρέα ρε εν να πάμε να χαιρετήσουμε το αντρόγυνο τζε μετά να πάμε μπουφέ?

Αφού ήβρα τζαι τον Μυλωνά τζιαμέ έξω εσχιερέτησα τον τζαι έδωκα του τζαι φακελούι που τη σύγχυση μου.

Αρέσκουν μου οι γάμοι. Περιμένω τα slow πέρκιμου χορέψει τζαι καμιά μιτά μου! Έλα κοπέλες ο χούλις σας ελάτε χούλες μαζί!!!! Αστείο συμπεθερά κάτσε τζιαμέ που είσαι εσύ.

Ξύπνησα την επόμενη και διάβαζα «Εθυμώθηκεν η Κοκκίνου εσκόνταψε η Κοκκίνου σταμάτησε το τραγούδι η Κοκκίνου».

Και λέω άτε ρε γαμώτο ήρτεν η Κοκκίνου? Του χρόνου να πάμε. Πέρκιμου έννε την ίδια μέρα με το χορό της ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑΣ μεχμεχμεχ

Απολογούμαι στον τυχερό που κέρδισε το Smart. Να έρθει να το παραλάβει από δω σπίτι μου. Αφού είπα σας το θα έπιανα άλλο αυτοκίνητο στο τέλος.

Εκάμαν και οι φυγάες χριστουγεννιάτικο χορό έμαθα. Καταρχήν να ευχαριστήσω για την πάσα αλά Νούνο Χασίς από το αλάνι στη Λεμεσό για την πληροφορία! Εν ημπορώ έσχει που τα χτές που θορώ το βίντεο τζε κάμνω μίλλες ρε φυγάες σοβαρά

Δεν θα πάρει απόψε τα χάπια του? Δεν θέλω να το πάρετε κατάκαρδα αλλά εν να τα πάρει τζαι θέμας με τα ριάλλια σας μεχμεχμεμχμεμχ

Ρε γάροι εδώκετε του τόσα ριάλια για να τραγουδά playback? Αχαχαχχαχ

Επειδή στο 1:47 και μετά ή ο Μακρόπουλος έσυρε το cd πάνω τζε εκείνος απλά χαζεύει τις γυναίκες σας ή ….είναι εγγαστρίμυθος! Ένα από τα δύο

Του χρόνου ρωτάτε τις δικές μου τιμές σίγουρα θα σας συμφέρει. Φέρνω σας Καρρά Πάολα Παντελίδη Γονίδη Μαργαρίτη στην τιμή του ενός! Σύρνω σας πάνω ένα cd νυχτοπερπατήματα vol 21 και καθάρισα! Live λέμε ρε μεν αγχώνεστε.

Εν θέλω να σιοκαριστείτε αλλά μπορώ να σας φέρω και Καζαντζίδη και Μητροπάνο! Επεθάναν? Φήμες ρε φήμες. Ναι λέμεν liveeeeeee AXAXAXAXXA κορόιδα

Η τελοσπάντων αν θέλετε με ένα 100ευρω τραγουδώ σας εγώ. ΟΡΚΙΖΟΥΜΕ σας μπορώ να κάμω όποια φωνή όποιου τραγουδιστή θέλετε !!!!! Ναιιιιιι liveeeee είπαμε πάλε να το ξαναπούμε!

Απορία. Στο διάλειμμα ρε που κάμνουν οι τραγουδιστές και βάλει cd το κέντρο. Αν έπαιζε τυχαία κανένα τραγούδι του Μακρόπουλλου πόσοι που εσάς ενομίσετε ότι ετραγουδούσε σας που την τουαλέτα?????

Απορία 2. Στο κομμάτι που λέει στο cd «δικό σας» για να τραγουδήσετε εννοεί και τον πραγματικό εαυτό του μέσα???? Περίεργοι άνθρωποι αυτοί οι καλλιτέχνες

Γνωμικό της ημέρας. Τι είπε ο Φούλης μόλις είδε τα στατιστικά της ανεργίας στους νέους. «Η ανεργία των νέων αυξήθηκε. Μα τι διάολο ρε γαμώ το, δεν γερνάνε ποτέ;»

Γνωμικό των ημερών. Αν χρωστάς 10,000 σε μια τράπεζα, είσαι άσχημα μπλεγμένος μαζί της. Αν χρωστάς 10 εκατομμύρια, η τράπεζα είναι άσχημα μπλεγμένη μαζί σου.

Aτε πα παι ρε χριεντς θα τα πούμε υστερις!