Εμείς θα είμαστε εκεί


omonoia gsp fans

omonoia gsp fans

Αρχίζουμε από σήμερα μέχρι το άλλο Σαββατοκύριακο. Να γεμίσει το ΓΣΠ, βοηθάμε την ομάδα και ψυχολογικά και οικονομικά. Δεν λυγίσαμε όταν ήμασταν στον -16 και έπρεπε να κατεβούμε Δευτέρα στο γήπεδο από κάθε πόλη της Κύπρου. Είχαμε κόψει 4.200 εισιτήρια και ο κόσμος στο γήπεδο ακουμπούσε τις 5 χιλιάδες.

Η ομάδα έχει βρει σιγά σιγά κάποια πατήματα και πήρε 4 νίκες στη σειρά. Μπορεί να μην εντυπωσίασε σε ολόκληρα τα 90λεπτα των αγώνων αυτών, είχε όμως κάποια πολύ καλά ημίχρονα και έδειξε κάποιες αρετές. Τώρα η ομάδα χρειάζεται ακόμη περισσότερο την στήριξη από το κόσμο της για να πλησιάσει ακόμη πιο πολύ το στόχο της τετράδας και να βάλει στα ταμεία λεφτά από τις εισπράξεις των εισιτηρίων.

Ελπίζουμε η τιμολόγηση των 10 ευρώ να συνεχίσει. Μετά και τις νίκες να δώσουμε και άλλο κίνητρο στο κόσμο να έρθει! Πέραν τούτου πλησιάζουν γιορτές και όλοι φέτος θα προμηθευτούμε δώρα από τα δικά μας καταστήματα. Την Green Boutique και το Gate 9 Shop.

H OMONOIA πρέπει να κερδίσει ψυχολογικά και οικονομικά πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων και αυτό θα πρέπει να γίνει παράλληλα με την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ νίκη κόντρα στον Εθνικό.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ