Άμεση ανταπόκριση από P.A.S TOYS LTD


pas toys

pas toys

Λοιπόν χωρίς πολλά πολλά, ήρθε και από τα πλέον αρμόδια χείλη η επιβεβαίωση για το ότι ο Διευθυντής του Καταστήματος P.A.S TOYS στη Λευκωσία είναι Ομονοιάτης, όπως γράψαμε και στο προηγούμενο άρθρο. Ήρθε και η επίσημη απολογία(που ελπίζουμε να είναι έτσι) του καταστήματος σχετικά με τα αισχρά poster που υπήρξαν στα ράφια του για λίγες ημέρες και έπεσαν στη προσοχή μας. Για μας το θέμα πλέον θεωρείτε λήξαν.

Ο Διευθυντής του καταστήματος επικοινώνησε μαζί μας με το πιο κάτω email και ξεκαθαρίζει κάπως τα γεγονότα. Εμείς σεβόμαστε και εκτιμούμε την άμεση ανταπόκριση από το κατάστημα και για αυτό έχουμε κατεβάσει στο προηγούμενο άρθρο που αναφερόταν για ΝΤΡΟΠΗ του καταστήματος.

Το μήνυμα που πήραμε από το διευθυντή του P.A.S TOYS:

Αναφέρομαι στις φωτογραφίες που έχετε προβάλει στο διαδίκτυο σχετικά με την επιχείρηση μας. Μετά από έλεγχο που έχουμε κάνει διαπιστώσαμε ότι πράγματι υπήρχε αυτό το poster το οποίο μας προμήθευσε ένας προμηθευτής μας μαζί με άλλα είδη posters. Το εν λόγω poster έχει ήδη αποσυρθεί αφού τοποθετήθηκε στο ράφι χωρίς να το αντιληφθούμε.

Έχω να σας πληροφορήσω ότι η οικογένεια μας εδώ και τόσα χρόνια είναι δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα. Όλα σχεδόν τα μέλη της οικογένειας μας έχουν season ticket στην premium θέση (Δ.206) με αρ.106901337+173877081 ακόμη και ο 9χρονος γιός μου.

Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη και παρακαλώ όπως προχωρήσετε ΑΜΕΣΑ στην αφαίρεση του εν λόγω άρθρου.

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ

Διευθυντής Καταστήματος P.A.S.TOYS LTD

Μετά από αυτό εμείς τονίζουμε πως θα έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα και δεν θα διστάσουμε να ξαναγράψουμε για μαγαζιά και εταιρίες που με οποιοδήποτε τρόπο δυσφημίζουν την βασίλισσα ΟΜΟΝΟΙΑ.

Χαιρόμαστε που έληξε η παρεξήγηση με το P.A.S TOYS και ευελπιστούμε στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικοί ειδικά με τέτοια προϊόντα που προσβάλουν το αίσθημα του μισού πληθυσμού του νησιού!