Μην τρελλένεστε: Γιωργαλλίδης, Εφραίμ, Σπούγκιν


Γιωργαλλίδης, Σπούγκιν και Εφραίμ

Δεν μας αρέσει να ασχολούμαστε με μεταγραφολογία μιας και πιστεύουμε πως η θέληση και το πάθος μετράει περισσότερο και έχει καλύτερα αποτελέσματα από το να αλλάζει κάποια ομάδα τους παίκτες σαν τα πουκάμισα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη δική μας ομάδα
Αυτή τη στιγμή στην περίπτωση μας μόνο κακό κάνει να βγαίνουν προς τα έξω διάφορα άρθρα για παίκτες μας, που αντί να τους δίνεται η δυνατότητα να συγκεντρωθούν στα παιχνίδια που ακολουθούν, σαν επαγγελματίες, βλέπουν το όνομα τους σε σκηνικά που οι ίδιοι δεν έπαιξαν ποτέ.

Θέμα Γιωργαλλίδη
Σαν trifylli.net μας έχει ειπωθεί από επίσημα χείλη ότι δεν τίθεται επανένταξη του Αντώνη στο ρόστερ της ομάδας μας. Εξάλλου πως να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που (είτε στέκει, είτε όχι) ο παίκτης ζητούσε τα λεφτά του μέχρι τελευταία στιγμή των κριτηρίων και έβαλε εαυτό πάνω από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το λέμε γιατί μπορεί να μην ευσταθεί αλλά έτσι περάστηκε στον κόσμο και πλέον ο Αντώνης για την ομάδα μας μόνο καμένο χαρτί μπορεί να θεωρηθεί. Και εμείς είμαστε οι πρώτοι που δεν θέλουμε την επιστροφή του μετά τις προσφυγές του για τα λεφτά του. Ας μας αφήσουν ήσυχους με τις αερολογίες τους.

Θέμα Σπούγκιν
Ο παίκτης μας ουδέποτε δεν μίλησε για τη φυγή του. Δεν λέμε ότι δεν πάει πουθενά αφού από τον Γενάρη δικαιούται να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με άλλη ομάδα, αν δεν τα βρει και δεν ανανεώσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αλλά και αυτό να γίνει ο Σπούγκιν είναι παίκτης της ομάδας μας μέχρι τον Μάη. Ξέρουμε σίγουρα ότι στην Ανόρθωση τον λιγουρεύονται και τον έχουν βάλει στο μάτι. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν οι συνθήκες είναι τέτοιες και αν φύγει δεν πρέπει να φύγει ως εχθρός. Δεν θεωρούμε δίκαιο να παίζει κάποιος δωρεάν σε μια ομάδα και δεν θεωρούμε παράλογο να υπογράψει αλλού, αν εμείς δεν ανανεώσουμε το συμβόλαιο του. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει πως τον ποδοσφαιριστή το συναντήσαμε και στο Νοσοκομείο της πρωτεύουσας και πως ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες για να αναρρώσει. Ο ίδιος δεν πάει πουθενά αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να του εξασφαλίσει το συμβόλαιο του άρα όλα εξαρτώνται από την πιθανή δανειοδότηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Θέμα Εφραίμ
Όσες φορές και να γραφτεί κάτι, πρέπει να καταλάβετε ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο για την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 14. Δηλαδή για άλλο ένα χρόνο και 6 μήνες θα είναι σίγουρα στην ομάδα μας. Από εκεί και πέρα, ο παίκτης ουδέποτε δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αντιθέτως γνωρίζουμε πως δεν θέλει να φύγει από την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού αυτός, ο Χριστοφή και ο Αβραάμ θεωρούν την ομάδα δική τους. Τους έδωσε ένα πρωτάθλημα, 2 κύπελλα και 2 σούπερ καπ και αν για την ομάδα μας αυτά είναι λίγα, να σας θυμίσουμε πως πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές έχουν αυτή τη δυνατότητα σε τέτοια νεαρή ηλικία. Άρα, οποιαδήποτε άρθρα που θέλουν δεξιά και αριστερά τον Εφραίμ να ξέρετε ότι πρόκειται για γελοιότητες και σκευωρίες. Ο Εφραίμ φεύγει μόνο αν το θελήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να φύγει και προς το παρών τον θέλουμε πολύ. Η μόνη περίπτωση να δοθεί ο Γιώργος είναι να έρθει ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ να κάνει πρόταση έναντι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΩΝ στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να διαπραγματευτεί την περίπτωση του.

Μέχρι τότε.. Μην ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΤΕ