Κράτησε 6 χρόνια η “τιμή” σου


gate 9 2006-07

gate 9 2006-07

Μπροστά μας έχουμε την Αγία Νάπα. Η τελευταία ομάδα που δεν έχει μπει ακόμη στο κατάλογο μας. Μεγάλη η τιμή της αλλά μέχρι ΕΔΩ!!! Ούτε μέρα παραπάνω.

Μιλάμε βεβαίως για το πιο τιμητικό ρεκόρ που μπορεί να έχει ομάδα στο κυπριακό πρωτάθλημα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Να έχει δηλαδή περισσότερες ή ίσες νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια. Με την πρώτη της παρουσία στη Α’ κατηγορία πήρε 1 ισοπαλία και 1 νίκη κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ρεκόρ που κράτησε για 6 χρόνια (μέχρι την φετινή της επιστροφή στη Κατηγορία των μεγάλων).

Στη πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ ισοφάρισε τα παιχνίδια κερδίζοντας με 5-0. Οι δύο ομάδες έχουν από 1 νίκη και 1 ισοπαλία στα μεταξύ μας παιχνίδια και αύριο πρέπει να αποκατασταθεί η τάξη.

Τυχερή που δεν υπάρχει πλέον η ΤσετίνΚάγια

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετρά περισσότερες νίκες στα μεταξύ της παιχνίδια με ΟΛΕΣ τις ομάδες της Κύπρου, πλην της τουρκοκυπριακής Τσέτιν Κάγια την οποία συνάντησε 4 φορές στα πρώτα της χρόνια στη ΚΟΠ, χάνοντας τις 2 κερδίζοντας την μια φορά ενώ ένας αγώνας έληξε ισόπαλος. Δυστυχώς η Τουρκοκυπριακή ομάδα δεν υπάρχει πλέον για να “πάρουμε το αίμα μας πίσω” αλλά μέχρι αύριο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία ομάδα με αυτό το τιμητικό ρεκόρ.

Αυτό που ποτέ δεν αναφέρουν αλλόθρησκοι οπαδοί γιατί η “κάψα” είναι τεράστια..